Kvinden bag 'vagina-stadion': Vanvittigt!

Anerkendt britisk arkitekt er rasende over kritikken af planerne om et særpræget stadion i Qatar

Ekstra Bladet var ikke for fin til at omtale Zaha Hadids stadionplaner i Qatar frem mod VM-slutrunden i 2022.

I sidste uge bragte nærværende medie et billede af stadion, som den britiske arkikekt har tænkt sig, det skal se ud, når det bliver bygget. Og i selskab med en stribe medier verden over, konstaterede vi, at stadion har en slående lighed med det kvindelige kønsorgan, mens andre foreslog, at bygningen mere ligner en kavalergang.

Se også: Hov, det stadion ligner da en....

Én af dem, der lavede et indslag om Al-Wakrah Stadium, som stadionet kommer til at hedde, var den amerikanske tv-vært Jon Stewart.

I sit The Daily Show muntrede han sig i den grad på bekostning af Hadid, hvilket kan ses herunder. Og det er faldet den britiske arkitekt for brystet.

</p><p>- Det er virkelig pinligt, at de kommer op med den slags nonsens. Hvad er det, de siger? At alt med et hul i er en vagina? Det er jo vanvittigt, siger hun til TIME.</p><p>Hadid er en af verdens mest anerkendte, kvindelige arkitekter og er blandt andet udnævnt til Dame Commander (DBE) af Order of the British Empire.</p><p>Ideen har fra begyndelsen været, at det åbne tag skulle minde om sejlet på en traditionel fiskerbåd.</p><p>- Helt ærligt, hvis en mand havde lavet dette projekt...ville kritikerne slet ikke komme med samme, usmagelige sammenligninger, siger Hadid.</p><a id="_2fd85325-5e40-45e7-b97c-9ed4368749c2" href="https://ekstrabladet.dk/plus/sportogspil/article4595314.ece">Se billederne: 10 spektakulære sportsarenaer</a><br /><br />

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere