Tévez skal ikke se Argentinas VM-kampe: Det gør for ondt

Den argentinske stjerneangriber Carlos Tévez er ikke længere inde i landsholdsvarmen

Carlos Tévez er ikke en del af landsholdstruppen. (Foto: AP)
Carlos Tévez er ikke en del af landsholdstruppen. (Foto: AP)

Den argentinske angriber Carlos Tévez har ikke spillet én landskamp, siden Alejandro Sabella overtog jobbet som landstræner i august 2011.

Og Tévez, der til dagligt optræder for italienske Juventus, har ikke tænkt sig at kigge med fra sofaen, når Argentina til sommer spiller VM i Brasilien.

- Jeg mister ikke søvn over ikke at komme med til VM, men jeg tror ikke, at jeg vil se Argentinas kampe, da det gør ondt på mig at se landsholdet. Det er ikke godt for mig, siger Carlos Tévez til den argentinske radiostation La Red.

Den 29-årige angriber, der har været med i de argentinske VM-trupper i 2006 og 2010, har ikke trukket i den blåhvide landsholdstrøje siden kvartfinalen ved Copa America i 2011.

Se også: PSG vil hente Paul Pogba i januarWeekendens spilforslag runder af med en Real Madrid-anbefaling søndag aften. (Foto: Andres Kudacki/AP) Sport og Spil Weekendens bedste spil

Tévez har ikke modtaget en forklaring på, hvorfor han ikke længere er inde i landsholdsvarmen. Og spilleren har heller ikke i sinde at opsøge en begrundelse.

- Jeg har ikke tænkt mig at ringe til Sabella for at høre, hvorfor han ikke har udtaget mig. Og han skal heller ikke bedes om at udtage mig.

- Lad ham nu få fred til at udføre sit arbejde, for det er ikke let for Sabella ikke at udtage mig. Jeg ved, at der et stort pres på ham fra især de argentinske fans, siger Tevez, der i denne sæson har scoret 10 mål for Juventus i Serie A.

Argentina er i gruppe med Iran, Bosnien og Nigeria, når VM i Brasilien sparkes i gang den 12. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer