Annonce:
Annonce:

Kvindelig fodboldstjerne anklaget for familievold

Dobbelt OL-guldvinder i fodbold anholdt efter husspektakel

Hope Solo er anklaget for vold mod sin søster og nevø under en familiefest, der mundede ud i husspektakler og slagsmål. (Foto: AP)
Hope Solo er anklaget for vold mod sin søster og nevø under en familiefest, der mundede ud i husspektakler og slagsmål. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det gik tilsyneladende helt galt, da en af de største stjerner i kvindefodbold, den amerikanske målvogter Hope Solo, i weekenden holdt fest for sin familie.

Ifølge The Seattle Times blev Solo anholdt lørdag morgen, efter at hun ifølge anklagen havde overfaldet sin søster og dennes 17-årige søn.

Politiet blev ifølge avisen tilkaldt til et husspektakel i byen Kirkland i nærheden af Seattle, hvor Hope Solo spiller for klubben Seattle Reign.

- Der var en stor fest i hendes hus. Situationen var ude af kontrol, siger Mike Murray fra Kirkland Politi til avisen og oplyser, at Hope Solo var beruset og ophidset, og at søsteren og nevøen havde synlige skrammer.

Den amerikanske keeper, der siden 2000 har spillet 152 landskampe for USA og blandt andet vundet to OL-guldmedaljer, vil mandag blive fremstillet for en dommer.

- Hope er uskyldig, skriver hendes advokat Todd Maybrown i en mail til telegrambureauet AP.

- Vores undersøgelse viser, at det tværtimod var Hope, som blev overfaldet og kom til skade under den ulykkelige hændelse. Vi ser frem til at forklare i retten, hvad der virkelig skete, så Hope kan lægge dette bag sig inden for kort tid, skriver advokaten.

Den 32-årige målvogter har tidligere været indblandet i opsigtsvækkende sager uden for banen. I 2012 blev hendes kæreste således anholdt, anklaget for at have overfaldet Solo. Senere er de to blevet gift.

Amerikansk målvogter: OL er én stor sexfest

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: