Morten sparer to mod Tyrkiet

- Hvis det var en kvalifikationskamp kunne de godt have spillet, fastslår Morten Olsen

Morten Olsen arbejder her med Jonas Knudsen. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen arbejder her med Jonas Knudsen. (Foto: Lars Poulsen)

Når Danmark i morgen spiller testkamp mod Tyrkiet, kommer Morten Olsen til at spare flere spillere. For det er ikke mødet med tyrkerne, han fokuserer på. Det handler om søndagens EM-kvalifikationskamp mod Armenien.

Det er her Danmark skal godt fra land, så kursen kan blive sat mod EM i Frankrig om to år.

Se også: Få overblikket: Sådan handlede de danske klubber

- Michael Krohn-Dehli, Jakob Poulsen spiller ikke mod Tyrkiet. Simon Kjær er også småskadet og tvivlsom, siger landstræner Morten Olsen forud for tirsdagens træning på det solbeskinnede stadion i Helsingør.

Alle tre slås med småskavanker og derfor løber landstræneren ingen risiko i morgen i Odense.

- Hvis det havde været en kvalifikationskamp, kunne de godt have spillet, fastslår Morten Olsen.

Det ligger også i kortene, at landsholdets anfører, Daniel Agger, ikke spiller 90 minutter mod Tyrkiet. Han har i opstarten kun spillet 45 minutter mod Brøndby i midten af juli samt 20 minutter for Liverpool under opstarten i USA.

Så hurtigt kan det gå: For fem dage siden virkede det utænkeligt, at Daniel Agger skulle kunne blive Brøndby-spiller i dette transfervindue, og mandag hilste han så på sine gamle fans iført den gule trøje med nummer 22 på ryggen. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 1. sep. 2014 - kl. 23:50 Aggers utrolige historie: Sidste dag i Liverpool var en oplevelse

Så hurtigt kan det gå: For fem dage siden virkede det utænkeligt, at Daniel Agger skulle kunne blive Brøndby-spiller i dette transfervindue, og mandag hilste han så på sine gamle fans iført den gule trøje med nummer 22 på ryggen. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 1. sep. 2014 - kl. 23:50 Aggers utrolige historie: Sidste dag i Liverpool var en oplevelse Se også: Bendtner: Jeg kan måske bruges mod Armenien

- Jeg kan ikke forestille mig, jeg skal spille 90 minutter. Jeg mangler kamptræning, siger Daniel Agger, der de seneste uger har trænet hårdt og intensivt for at genfinde sit niveau efter den skade, han fik i USA. Her fik han væske i knæet og måtte holde et par ugers pause.

Natten til tirsdag lukkede transfervinduet og landstræneren er godt tilfreds med forløbet, når han ser på de landsholdsspillere, der har skiftet klub. Nicklas Bendtner fik en klub for et par uger siden. Agger vendte hjem mandag og i går skiftede Niki Zimling og William Kvist også klubber.

- Det er et godt skifte for William. Han kommer til en liga, hvor der er meget tempo og intensiteten er højere end Superligaen. På flere parametre kan det være med til at forbedre ham, fastslår Morten Olsen.

Niki Zimling er ikke udtaget til landsholdstruppen, men landstræneren glædede sig også over det skifte fra Mainz til Ajax. I første omgang er der her tale om en lejeaftale.

Se også: Overblik: Sådan har din klub handlet

0 kommentarer
Vis kommentarer