Kvist: Wigan er en ønskeklub

William Kvist er meget tilfreds med klubskiftet fra Bundesligaen til Championship

William Kvist lurede på et skifte til spansk fodbold, men det endte med et skifte til Wigan i den næstbedste engelske række (Foto: Lars Poulsen)
William Kvist lurede på et skifte til spansk fodbold, men det endte med et skifte til Wigan i den næstbedste engelske række (Foto: Lars Poulsen)

Det er definitivt slut med Bundesligaen for Wlilliam Kvist.

Han skifter livet i en af de store ligaer ud med en tilværelse i en af de fysisk hårdeste ligaer i Europa - den engelske Championship, hvor Wigan er hans nye klub den kommende sæson.

Se også: Morten sparer to mod Tyrkiet

Se også: Morten sparer to mod Tyrkiet Se også: Transferbombe: William Kvist skifter til England

Skiftet faldt på plads kort før transferdeadline, efter han blev frigivet i Stuttgart og nu kan fokusere på en ny tilværelse i England, hvor han i foråret snusede lidt til Premier League med lejeopholdet i Fulham.

- Manchester United ringede ikke, men Wigan er en ønskeklub for mig.  Jeg har haft kontakt med dem et stykke tid, men det blev først klart, da de sendte en midtbanespiller til Crystal Palace, fortæller William Kvist, der skulle helt frem til en time før vinduet smækkede i, inden aftalen var i hus.

- Jeg ville gerne have haft tingene på plads 1. juli. Men sådan gik det ikke. Det var nervepirrende at vente så længe. Det er ikke noget jeg ønsker at gøre igen, fastslår William Kvist.

Se også: Transfer-cirkus! Sådan sluttede et brag af en dag

Se også: Transfer-cirkus! Sådan sluttede et brag af en dag Se også: Åh nej! William Kvist-skifte i problemer

Morten Olsen er også godt tilfreds med, at William Kvist nu har udsigt til fast spilletid, selv om han træder et niveau ned med skiftet fra Bundesligaen til Championship.

- Det er godt William har fundet sig en ny klub. Der er højt tempo i den næstbedste engelske række og altid mange på lægterne. Det er en indikation på, at der er høj intensitet i kampene, siger Morten Olsen, der forventer meget spilletid til Kvist den kommende tid.

- Vi ved, han altid er i god fysisk form. Nu får han også kampformen. Det er fint, fastslår Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer