Kvist udfordrer kritikere: Kom med beviserne

- Jeg vil gerne udfordre dem på at finde tre klip, hvor jeg spiller bolden unødvendigt tilbage, siger William Kvist om kritik

William Kvist var indblandet i må¨let til 1-1, da Danmark onsdag aften tabte til Tyrkiet. Her ærgrer han sig over 2-1-målet, hvor han kastede sig ud i et skud, som derefter blev rettet af. Den generelle kritik af hans spil og hans indsats mod Tyrkiet har han ikke meget til overs for. (Foto: AP)
William Kvist var indblandet i må¨let til 1-1, da Danmark onsdag aften tabte til Tyrkiet. Her ærgrer han sig over 2-1-målet, hvor han kastede sig ud i et skud, som derefter blev rettet af. Den generelle kritik af hans spil og hans indsats mod Tyrkiet har han ikke meget til overs for. (Foto: AP)

HELSINGØR (Ekstra Bladet): William Kvist var en af dem, der fik hårdest kritik for sin indsats i 2-1-nederlaget mod Tyrkiet onsdag aften, men den nybagte Wigan-spiller køber ikke kritikken.

- Jeg synes, jeg spiller en rigtig god 1. halvleg onsdag, ligesom resten af holdet. Jeg synes, jeg er på, jeg får vundet mine dueller. Jeg synes, jeg finder et godt flow. Og tro det eller lad være, jeg får faktisk også spillet bolden frem i banen. I 2. halvleg er det sværere for hele holdet, også for mig, så det var ikke på samme måde en god præstation, siger Kvist.

Så godt spillede de: Se Danmarks karakterer

- Og så er det klart, at det springer i øjnene, at jeg er med i den situation, hvor de scorer til 1-1. Det er også fair nok. Men hvis det er det, man bedømmer fodbold på, at det er det eneste, så … jeg har også hørt, at folk kritiserer mig for, at det er mig, der rager bolden ind ved 1-2. Jeg kaster mig ud i et skud, som så bliver rettet af. Er det min skyld? Det synes jeg er en sjov kritik, lyder det fra Kvist.

- Det, der er vigtigt, er, at jeg selv synes, jeg spiller en god kamp, og at Morten Olsen synes, jeg spiller en god kamp. Hvad et medie så skriver, når de skal bedømme 24 forskellige spillere og trænere og tilskuere og alt muligt, det er mindre vigtigt.

Midtbanespilleren har fået kritik for, at han spiller bolden for meget bagud, men det kan han på ingen måde genkende.

Olsen: Bendtner er klar til at starte inde mod Armenien

- Jeg læser generelt ikke aviserne, så jeg ved ikke, hvad der er blevet skrevet. Men jeg har hørt noget med, at jeg spiller bolden for meget tilbage. Jeg vil gerne udfordre dem på at finde tre klip, hvor jeg spiller bolden unødvendigt tilbage.

- Som central midtbanespiller skal man engang imellem spille bolden tilbage, det ligger i dit spil, hvis du er presset. Jeg skal ikke spille som en angriber, hvor man skal tage risici i sit spil. Så jeg vil gerne så tre klip, hvor jeg spiller bolden unødvendigt tilbage. Den kritik er for nem og for unuanceret, siger Kvist.

Kjær om historiens værste landskamp: Det kommer aldrig til at ske igen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?