Se de danske karakterer: Højbjerg scorer højt

Der er ingen prangende karakterer til danskerne, selvom de fik en 2-1-sejr i Parken mod Armenien

Pierre-Emile var banens bedste mod Armenien i den første EM-kvalifikationskamp i Parken. (Foto: Lars Krabbe)
Pierre-Emile var banens bedste mod Armenien i den første EM-kvalifikationskamp i Parken. (Foto: Lars Krabbe)

Her på Ekstra Bladet vurderer vi, at William Kvist, i rollen som anfører i fraværet af Daniel Agger, ikke helt kunne være sin indsats bekendt mod Armenien i Parken.

Til gengæld kan 19-årige Pierre-Emile Højbjerg godt se sig selv i sine mørke øjne efter en forrygende indsats, der såmænd inkluderede en kongekasse fra kanten af feltet og et stort løbearbejde.

Se også: Puha! 'Kalle' redder Danmark i EM-premieren

Det betyder karaktererne:
0 - skift sport
1 - Ringe
2- lige bestået
3 - pengene værd
4 - God
5 - Super
6 - Genialt

Se danskernes karakterer her:
 

Kasper Schmeichel - 3

Chanceløs ved det armenske føringsmål. I øvrigt første afslutning inden for målrammen. Vågen kort efter, da det var ved at gå galt igen.

Peter Ankersen - 3

En del offensive aktioner før pausen, hvor enkelte med Schøne var gode. Han holdt mere igen efter pausen. På vippen til næste kamp, hvis Lars J. er klar.

Simon Kjær - 2

Mødte få udfordringer før pausen, men sjuskede alligevel et par gange med afleveringerne. Bolden røg gennem benene ved føringsmålet. Humpede ud efter 57 minutters spil.

Andreas Bjelland - 3

En jævn indsats af midtstopperen, der sjældent blev udfordret. Rimelig sikker i boldomgangen og flere gange tæt på scoring på dødbolde.

Nicolai Boilesen - 4

God offensiv indsats af backen, der kom med meget energi og vindermentalitet. Han havde en god afslutning lige forbi.

William Kvist - 2

Kaptajn i fraværet af Agger. Stod svagt i billedet. Havde store problemer med Mkhitaryan. Blev også snydt ved føringsmålet. Udskiftet efter 73 minutter.

Lasse Schøne - 2

Rimelig første halvleg, hvor samspillet med Ankersen fungerede rimeligt. Svag start efter pausen og udskiftet efter 57 minutters spil.

Pierre Emile Højbjerg - 5

Danmarks bedste. Stor arbejdsindsats. Han sætter virkelig sit aftryk på det landshold, selv om han er ung og ny. Rykkede til sidst ned som 6’er i kontrollerende rolle.

Michael Krohn-Dehli - 3

En indsats på det jævne af den lille strateg. Spillede i central rolle. Løftede sit spil en smule, da Kahlenberg kom ind. Sluttede som anfører, da Kvist gik ud.

Christian Eriksen - 2

Det blev ikke den helt store aften for ham. Han havde svært ved at finde fodfæste og fik aldrig en hovedrolle. Startede til venstre, men søgte meget ind i banen.

Nicklas Bendtner - 4

Han kom ikke til de store, åbne chancer. Men stod for det blændende forarbejde til 2-1 målet. Arbejdede og sloges for holdet.

Lasse Vibe - 3

Han skabte lidt ravage, da han kom ind og Danmark skiftede til 4-4-2. Hurtige fødder og masser af energi. Ville gerne have haft et straffespark.

Jores Okore - 3

Afløste Simon Kjær, der humpede fra banen med en skade. Startede med et stort frispark på Henrikh Mkhitaryan. Solid i defensiven.

Thomas Kahlenberg –

Den danske matchvinder. Får ikke karakter, fordi han ikke fik 20 minutter på banen.

Morten Olsen - 4

Så langsomt som Danmark spillede i første halvleg, kan ikke være hans ønske. Han skal roses for at skifte system og sætte de ’rigtige’ folk på banen efter pausen.

0 kommentarer
Vis kommentarer