Annonce:
Annonce:

Truede landsholdskammerater med pistol - nu er han tilbage

11 måneder efter at have truet et par landsholdskammerater med en pistol er tyrkiske Gökhan Töre tilbage på nationalmandskabet

Tyrkiets landstræner bekræfter, at Gökhan Töre, der var tilbage i går, kun har holdt pause fra landsholdet, fordi han truede holdkammerater med pistol (Foto: AP)
Tyrkiets landstræner bekræfter, at Gökhan Töre, der var tilbage i går, kun har holdt pause fra landsholdet, fordi han truede holdkammerater med pistol (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Fredag spillede Besiktas-angriberen Gökhan Töre igen for det tyrkiske landshold, der tabte 1-2 mod Tjekkiet. Det var Töres første kamp for landsholdet siden november 2013.

’Stoppe på landsholdet? Hvorfor fa’en skal jeg så spille fodbold!’

At han har været ude af det tyrkiske landshold de seneste 11 måneder har ikke noget med hans fodboldmæssige kvaliteter at gøre.

Töre havde nemlig truet to af sine medspillere på landsholdet med en pistol efter 0-2-nederlaget mod Holland i oktober 2013.

Her var han sammen med flere andre tyrkiske spillere på natklub, og her begyndte Töre at slås med to af sine landsholdskammerater Ömer Toprak og Hakan Calhanoglu.

Senere på aftenen stormede Töre sammen med en ven ind på Topraks og Calhanoglus værelser, og Töre og vennen hev hver en pistol frem og truede begge spillere på livet.

Her er Danmarks nye anfører

Annonce:

Aggers mange afbud: Disse spillere misser flest landskampe

- Da Ömer Toprak fortalte det til mig, der bestemte jeg mig for ikke at udtage Gökhan i et år, siger landstræner Fatih Terim ifølge Die Welt.

Landstræneren har forsøgt at tie historien ihjel for at passe på spilleren.

- Han har undskyldt flere gange og fortjener at blive udtaget igen på baggrund af sine præstationer på banen. Hvis vi havde udelukket alle, som har lavet en fejl nogensinde, så havde vi ikke haft flere spillere tilbage, siger Terim.

Tyrkiet har ikke kvalificeret sig til en slutrunde siden EM 2008, og efter 0-3 mod Island og 1-2 mod Tjekkiet ser det også skidt ud denne gang.

Gökhan Töres pistol-trussel var alvor - herunder kan du se Nicki Billes pistol-jubel lavet for sjov

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: