Annonce:
Annonce:

Tøffe overrasket over Olsen: Usædvanligt angreb

Ekstra Bladets fodboldekspert Stig Tøfting er forundret og overrasket over Morten Olsens kritik af landsholdsstjernen Christian Eriksen. Morten er presset lyder dommen fra Tøffe

Morten Olsen er en presset mand. (Foto: Jens Dresling)
Morten Olsen er en presset mand. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Der er kommet nye boller på suppen på det danske fodboldlandshold. Landstræner Morten Olsen er ikke tilfreds med tingenes tilstand, og det er især Christian Eriksens præstationer, der har måtte stå for skud.

Olsen om EM-starten: Vi kan ikke være det bekendt

Det kom til udtryk efter tirsdagens nederlag til Portugal hjemme i København. Her lancerede Olsen et - for ham atypisk - angreb mod Christian Eriksen, som Olsen mener ikke lever op til forventningerne.

- Christian finder slet ikke rytmen. Hans bundniveau skal være højere. Han har snart spillet 50 landskampe og skal være i stand til at tage fat i bolden og være med til at styre kampen. Det har han ikke formået. Derfor må vi klandre ham, sagde Olsen på et evalueringsmøde i Brøndby onsdag morgen.

Annonce:

- Han må kunne stå for den kritik, og det gør han også. Det her er en brutal verden, ellers må du spille på et andet plan. Christian er ikke i en udviklingsklub (Ajax) længere, sagde Olsen.

Olsen i brutal kritik: Derfor er jeg efter ham

Morten Olsen kalder det ikke for et personligt angreb, men konstruktiv kritik af sin playmaker. Uanset ordlyden er Ekstra Bladets fodboldekspert Stig Tøfting meget overrasket over angrebet.

– Det er et ganske usædvanligt angreb. Det ligner slet ikke Morten Olsen at gå ud i et offentligt angreb på Christian Eriksen. Når Morten kritiserer sine spillere, plejer han at holde det internt. Sådan har det faktisk altid været, siger Stig Tøfting og uddyber:

– Angrebet kan virke lidt mærkeligt, fordi jeg ikke er af den opfattelse, at Eriksen var den værste på det danske hold mod Portugal. Der var mange andre, der ikke leverede varen, påpeger han.

Ifølge Tøfting lægger Olsen et stort pres på Eriksen ved at gå i kødet på Tottenham-spilleren på denne måde. Et pres der måske bunder i Olsens egen situation.

Annonce:

- Det her kan også være et udtryk for, at Morten er presset. For taber vi om en måned i Serbien er det hele ad helvede til, siger Tøfting.

Hvad synes du om Olsen, Eriksen og landsholdet? Stem i bunden af denne artikel.

Se de danske karakterer: Offensiven flopper

Derfor fungerer Eriksen ikke på landsholdet

Olsen vs. Eriksen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: