Annonce:
Annonce:

Kvist: Den vigtigste sejr i mange år

- Nu får vi ro på til at arbejde videre med tingene de næste syv måneder, siger William Kvist

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

BUKAREST (Ekstra Bladet): Nogle sejre betyder bare mere end andre. Den Danmark fik fredag aften i Beograd var på en eller anden måde historisk for William Kvist.

- Det her var helt sikkert en af de vigtigste sejre i min landsholdskarriere, siger William Kvist.

Han har været en del af landsholdet i syv år. Siden han tilbage i august 2007 fik debut i 0-4 blamagen mod Irland i en testkamp i Århus.

52 kampe har han stående på visitkortet. Og ikke mange vil være uenig med kaptajnen i, at betydningen af sejren over Serbien har enorm betydning for den kommende tid for det danske fodboldlandshold.

- Det giver enorm ro på hos os med den sejr. Vi kunne være havnet i en irriterende spiral, hvor alle ville tale om, at vi ikke havde point nok, hvis vi havde tabt den kamp, påpeger han.

Kølige Kvist: Jeg tager DVD’en med til Wigan

Annonce:

På flere fronter glædede han sig over, at det lykkes at vende den negative stemning mod landsholdet, som havde blusset op i tilfælde af et nederlag.

- Vi har vist noget af det topniveau, vi tidligere har set mod Norge og Portugal. Men det er bare endnu mere glædeligt, at det nu skete på udebane, forklarer William Kvist og slår fast:

- Jeg synes også, at vi kan være stolte over, at er hersker en speciel passion for konceptet på det her hold, fastslår han.

William Kvist var omdrejningspunktet hos de rumænske journalister, da landsholdet trænede let på Steaua Bukarest gamle stadion. Her ville rumænerne gerne have svar på, om Danmark har planer om at gentage bedrifterne fra det seneste besøg i Rumænien, hvor de vandt 5-2.

DET PERFEKTE SVAR!

- Det er ikke en kamp, der har den samme betydning, som den vi spillede i Serbien. Vi kommer til at prøve nogle forskellige ting i det opgør mod Rumænien, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: