Barcelona-stjerne ændrer ikke beslutning: - Truffet for lang tid siden

Luis Enriques ankomst som Spaniens træner får ikke Barcelona-spilleren Gerard Piqué til at forlænge landsholdskarrieren

Gerard Piqué (yderst til højre) holder fast i sin beslutning om at stoppe på landsholdet. Foto: Ozan Kose,Ritzau/Scanpix
Gerard Piqué (yderst til højre) holder fast i sin beslutning om at stoppe på landsholdet. Foto: Ozan Kose,Ritzau/Scanpix

Sommerens landstrænerskifte i Spanien får ingen betydning for Gerard Piqués fremtid på landsholdet.

FC Barcelona-spilleren holder fast i, at VM-slutrunden i Rusland blev hans afslutning på en ni år lang karriere på landsholdet.

Luis Enrique har afløst Julen Lopetegui på posten, og netop Enrique var cheftræner for Piqué hos FC Barcelona fra 2014 til 2017.

- Jeg talte med Luis Enrique for nogle dage siden. Han ringede til mig, og jeg fortalte ham, at beslutningen blev truffet for lang tid siden, og at jeg havde tænkt nøje over det, siger Gerard Piqué ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Den 31-årige midterforsvarer meddelte tilbage i oktober 2016, at VM i Rusland ville blive hans sidste slutrunde for Spanien, og at han derefter ville indstille landsholdskarrieren.

Gerard Piqué sagde dengang, at nogle mennesker ønskede, at han ikke skulle være en del af landsholdet på grund af hans støtte til et selvstændigt Catalonien.

FC Barcelona-spilleren nåede at være med ved tre VM- og to EM-slutrunder for Spanien.

Han var med, da Spanien i 2010 vandt VM, og da spanierne i 2012 forsvarede EM-guldet fra 2008. I alt blev det til 102 landskampe og 5 mål.

Sport og Spil Ros til Blume: Hun tør gøre tingene på sin egen måde

Heung-Min Son skal spille Asian Games med Sydkorea, så Christian Eriksen må undvære sin sydkoreanske holdkammeret i en måneds tid. Foto: Reuter/Ritzau Scanpix Sport og Spil Analyse: Sandhedens time for Eriksen og Tottenham

Se også: Premier League-chok: Dansk målmand vraget i nedtur

Se også: Kæmpe kollaps: OB ramte bunden med et brag

Ronaldo med sin hustru, Georgina og sønnen Cristiano Jr. Foto: Walter Bieri/Keystone via AP Italiensk fodbold - 11. aug. 2018 - kl. 13:18 Fuldstændig vilde tal: Ronaldo har fået Juventus' tal til at eksplodere

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere