Bendtner afslører: De kalder mig Lord i badet

Nicklas Bendtner er begyndt at joke med tilnavnet 'Lord' og slår fast, at han har det fedeste kælenavn på landsholdet

Nicklas Bendtner fortæller om situationen i Wolfsburg

Landsholdsspillerne bliver ofte beskyldt for at være kedelige og ikke give nok af sig selv.

I en video på fodboldlandsholdets Facebook-side ser der imidlertid ud til at være godt humør på, når Nicolai Boilesen interviewet Nicklas Bendtner ud fra en række Instagram-spørgsmål.

Et af spørgsmålene går på, hvem der har holdets fedeste kælenavn, og her er landsholdets førsteangriber ikke i tvivl.

- Det har jeg jo. Det er Lord Bendtner jo. I kalder mig det lidt nogen gange. I kan godt lide det. Specielt når vi står ude i badet, siger Bendtner med et grin i DBU-videoen.

Bendtner bliver også spurgt til sin drømmetræner.

- Jeg mangler stadig at få ham, men uden at slikke for meget røv, så synes jeg, at Morten er en fremragende træner og er glad for ham, siger Bendtner.

- Jeg har været gennem en del trænere efterhånden, men pt på nuværende tidspunkt kommer han ind på førstepladsen, siger Bendtner.

Nicklas Bendtner kommer, når Morten Olsen kalder. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsen krævede Bendtner hurtigt hjem

Nicklas Bendtner bliver kaldt Lord på de sociale medier og nu også af de øvrige landsholdsspillere. Hvad Julie kalder ham, ved vi endnu ikke... (Foto: Mogens Flindt)
Nicklas Bendtner bliver kaldt Lord på de sociale medier og nu også af de øvrige landsholdsspillere. Hvad Julie kalder ham, ved vi endnu ikke... (Foto: Mogens Flindt)
 

I interviewet fortæller Bendtner også, at Simon Kjær er ham, der går mest op i mærketøj, mens William Kvist er ham, der snakker mest på banen.

I kategorien største sixpack er Bendtner heller ikke typen, der peger på sig selv.

- Det er helt sikkert Kasper Schmeichel. Han er i gym hele tiden, og det kan man også se på banen. Han træner meget, og han er en stor fyr. Han står knivskarpt inde i bruseren, siger Bendtner, der nu anerkender sit kælenavn 'Lord'.

Tidligere har han ellers undret sig over tilnavnet, der er dukket op via de sociale medier.

Nicklas Bendtner er fast besluttet på at fortsætte i Wolfsburg. (Foto: AP) Tysk fodbold Stædig Bendtner til fans: Vi ses efter sommerferien!

Her er Nickals Bendtner i kamp mod Mönchengladbach, men lørdag aften sad han på bænken i hele kampen, da Wolfsburg blev tyske pokalmestre. Festen gik danskeren ikke glip af. Alt tyder på, at Bendtner skippes af, når transfervinduet åbner. Foto: AP Sport og Spil Exit Bendtner? De står også foran klubskifte

– Jeg ved ikke rigtigt, hvordan det er opstået. Når jeg ser på nettet, er der mange sjove ting. Der er dog også ting, som er fuldstændig latterlige, sagde Bendtner i oktober til Ekstra Bladet.

– Nettet er et frit medie, hvor du kan skrive og gøre, hvad du vil. Uanset om jeg er uenig eller ej, så ændrer det ikke det store. Selv hvis jeg beder dig skrive, at jeg ikke kan lide det, så kan du alligevel ikke stoppe det. Folk bliver ved med at gøre den slags, sagde Bendtner.

Tilbage i marts i år valgte ugebladet Se og Hør at købe et lille stykke land til Bendtner, så han officielt blev Lord.

- Vi har set det, og Nicklas synes, at det er en sjov gimmick. Vi har bedt om at få tilsendt beviset, og så glæder vi os over, at det støtter et naturfredet område, fortalte Bendtners PR-agent Elisa Lykke dengang til Ekstra Bladet.

25 kommentarer
Vis kommentarer