Bendtner drømmer stadig om en CL-finale

Landsholdets Lord heppede på Juventus i lørdagens finale og håber stadig selv at få lov til at spille slutkamp i Champions League

Nicklas Bendtner har ikke opgivet drømmen om at spille i en Champions League-finale. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner har ikke opgivet drømmen om at spille i en Champions League-finale. (Foto: Lars Poulsen)

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Alle har lov til at drømme.

Og landsholdets førsteangriber Nicklas Bendtner indrømmer gerne, at en af hans drømme handler om at gå hele vejen i verdens største klubturnering, Champions League.

En drøm, der lørdag aften fik ny næring, da en af Bendtners tidligere klubber, Juventus, var den ene part i CL-finalen i Barcelona, hvor FC Barcelona som bekendt viste sig som en for stor mundfuld.

(Arkivfoto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Pokkers! Dansk profil skadet før skæbnekamp

- Nu har jeg selv kun været med i en semifinale. Hvis jeg havde nået en finale, havde det selvfølgelig været endnu bedre. Men der er tid endnu og jeg håber da på, at det kan ske, for som fodboldspiller er det noget af det største, du kan nå, siger han.

Tiden i Torino-klubbens zebrastribede trøje er dog for længst overstået, så angriberen måtte nøjes med at se kampen sammen med landsholdskollegerne på Hotel Marienlyst i Helsingør.

Her løfter Barcelona pokalen:

Og her var Nicklas Bendtner tæt på at få ret i sine spådomme.

- Det var ikke overraskende. Vi havde talt om, at den ville ende med at se sådan ud. Og det gjorde den også. Min første forudsigelse på 2-1 holdt også længe, men så scorede de i overtiden. Så for mig var der ikke de store overraskelser i den kamp. Det skulle da lige være, at Messi ikke scorede. Men sådan er fodbold, konstaterer Wolfsburg-spilleren, der ligesom alle andre er dybt imponeret af trioen Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar.

(Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Morten Olsen skældte ud på stjernerne

- Den har været fremragende. Ren verdensklasse. Når du har sådan et stærkt angreb, så er det svært at dæmme op for rent forsvarsmæssigt, der nok må indstille sig på et noget lavere niveau, når han mandag sammen med Christian Eriksen og - formentlig - Yussuf Poulsen skal forsøge at skyde hul på Montenegro, som stiller op til testkamp i Viborg.

  Landstræneren har brug for mindst én angriber til sin trup. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Morten Olsen mangler tre spillere i sin trup

19 kommentarer
Vis kommentarer