Bendtner efter vanskelig start: - Jeg har bevist nok

Nicklas Bendtner og Rosenborg har ikke fået en drømmestart på sæsonen, men det er ikke noget, der bekymrer den danske angriber, som har selvtilliden i orden inden den kommende VM-slutrunde

Bendtner efter vanskelig start: - Jeg har bevist nok

Nicklas Bendtner tror på sin egen VM-chance. Video: Linda Johansen

Nicklas Bendtner tror meget på, at han får en plads til VM på trods af en dårlig start i den norske liga.

- Jeg håber da stærkt på, at jeg kommer med til VM. Det danske landshold og jeg har haft nogle rigtig gode kampe sammen. Jeg synes, at jeg har bevist nok på landsholdet. Jeg skal dog bevise i de næste kampe i Rosenborg, at jeg er i god form, siger Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet.

Et point i to kampe og ingen mål for Nicklas Bendtner er status efter de første runder i Eliteserien for Rosenborg, men det er ikke med til at slå den danske angriber ud af kurs.

Den danske angriber er nemlig sikker på, at han og Rosenborg kommer tilbage på rette spor i løbet af sæsonen.

- Jeg tager vores start helt med ro. Vi har ikke fået de ønskede point. Første kamp var meget vanskelig at spille, mens vi burde have vundet den anden kamp, men jeg er rimelig fortrøstningsfuld, siger han.

- Jeg vil helst spille i Rosenborg
Nicklas Bendtner havde en fremragende sæson med Rosenborg i sidste sæson, hvor han blev topscorer med 19 mål og vandt mesterskabet med Rosenborg.

Der var i vinterens transfervindue meget snak om et muligt skifte væk fra Rosenborg, men Bendtner var ikke i tvivl.

- Jeg har haft et rigtig godt år i Rosenborg, hvor jeg følte mig godt tilpas. Jeg havde derfor ikke lyst til at ændre ved det. Jeg følte, at det var det sted, hvor jeg kunne blive 100 procent klar til VM, og jeg ville helst spille i Rosenborg, siger han.

Det danske landshold skal i aktion mod Panama på torsdag på Brøndby Stadion, mens Chile venter tirsdag i Aalborg. Næste kamp for Bendtner og Rosenborg er mod Odd Ballklubb 2. april på udebane.

Hård kritik af Bendtner: Dårligst af alle!

Nu rabler det: Vil bruge 97 milliarder på VM