Annonce:
Annonce:

Bendtner er glemt: Nu hænger vi ikke hatten på én mand

- På vores landshold er der nu fem-seks spillere, som slås om de to forreste pladser, mener Viktor Fischer og glæder sig over udviklingen under Åge Hareide

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Viktor Fischer er den eneste af Åge Hareides angribere, der ikke møder op efter en scoring siden den seneste samling i september.

Men humørbomben fra Middlesbrough møder trods alt frem med en aktuel assist fra lørdagens 1-1 opgør mod West Ham, hvor han med et stolpeskud var meget tæt på karrierens første Premier League-scoring.

For den 22-årige angriber er den fornøjelse at komme ’hjem’ til landsholdet og forberede sig til to vigtige kvalifikationskampe. Ikke mindst fordi konkurrencen er skærpet om én af de to forreste pladser. Der er ikke kun et par stykker, men mange at vælge mellem for landstræneren.

Nicolai Jørgensen er topscorer i Æresdivisionen, Yussuf Poulsen har netop scoret i Bundesligaen, Andreas Cornelius har scoret og markeret sig stærkt i Champions League og endelig kommer Pione Sisto fra en aktuel scoring søndag mod selveste Barcelona.

Annonce:

- For et par år siden hang vi vores tillid på Nicklas Bendtner. Det handlede kun om, han var klar til at spille.

- Den fornemmelse har jeg slet ikke i dag, hvor fem-seks spillere nu kan score mål og spille en af de to forreste pladser. Vi er ikke et hold, der længere kun er afhængige af én spiller, pointerer Viktor Fischer.

Han er én af de nye, unge kometer, der i sandhed har grebet chancen under Åge Hareide.

Han blev brugt som indskifter på venstrekanten under Morten Olsen, hvor han aldrig oplevede den store tillid. Nu har den nye landstræner givet ham chancen som angriber. En rolle han trives godt med.

- Den største forskel for mig har været, at jeg nu spiller hver gang på landsholdet. Men jeg er også klar over, at vi er mange om pladserne. Hvis du ikke er oppe på tæerne, presser andre sig ind.

- Jeg foretrækker at spille angriber og er meget glad for det system, vi spiller under Hareide, siger Viktor Fischer, der ikke ser det som et problem, at han stadig ikke har scoret for sin nye klub.

Annonce:

- Selvfølgelig vil jeg gerne score. Men den del tager jeg helt roligt. Det skal nok komme, fastslår han.

Unge på højt niveau
Yussuf Poulsen var inde i billedet mod slutningen af Morten Olsens landsholdstid. Nu er han også en fast bestanddel af Hareides trup, selv om han har været ude og inde af startformationen i de første seks kampe.

- Det er herligt med så mange unge spillere på landsholdet lige nu. Jeg synes, der er masser af potentiale i truppen.

- Jeg er overbevist om, at det er de bedste der bliver udtaget. Uanset om de er er 19 eller 35 år.

- Men se lige engang på, hvor vi unge rent faktisk spiller. Det er i de store ligaer og det er altså også en kvalitet, som Yussuf Poulsen formulerer det.

Han fik lørdag scoret sæsonens første træffer i 2-1 sejren over Augsburg. Det skete allerede i sjette spillerunde. En klar fremgang i forhold til sidste sæson i 2. bundesliga.

Annonce:

- Her scorede jeg ikke mit første mål før i 17. spillerunde. Nu bliver jeg aldrig en angriber, der scorer 25 mål på en sæson. Men jeg skal nok nå mine otte-ti mål i Bundesligaen. Det er jeg slet ikke i tvivl om, forsikrer han.

Så godt går det

TV: Viktor Fischer har endnu ikke scoret i Premier League, men i lørdags lagde han op til scoring. Se det her:

Hareide slår fast: Bendtner har aldrig været et tema

De unge forklarer: Derfor brager ungdommen igennem hos Hareide

Flyvende Fischer: Et af mine stolte øjeblikke

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: