Bendtner helt rørt: Jeg fik et sus i kroppen

Nicklas Bendtner tydeligvis påvirket af modtagelsen i Parken

Nicklas Bendtner var helt overvældet over modtagelsen i Parken. Han fik det sidste kvarter i opgøret mod Polen, hvor Danmark vandt 4-0. Foto: Lars Poulsen.
Nicklas Bendtner var helt overvældet over modtagelsen i Parken. Han fik det sidste kvarter i opgøret mod Polen, hvor Danmark vandt 4-0. Foto: Lars Poulsen.

Han kom først på banen, da det hele var afgjort og Danmark førte 3-0. Alligevel udløste indskiftningen af ham aftenens største jubelbrøl i Parken.

Nicklas Bendtner har været savnet. Stærkt savnet hos de danske fodboldfans.

Da han blev skiftet ind til sin landskamp nummer 75 et kvarter før tid i stedet for Andreas Cornelius, påvirkede det i den grad også Rosenborg-bomberen fra nærmeste hold at opleve reaktionen fra de danske fans.

- Modtagelsen var helt overvældende. Jeg fik et helt sus i kroppen og blev berørt, da jeg blev skiftet ind, fortæller Nicklas Bendtner og uddyber:

- Det er sjældent jeg mærker noget, når jeg spiller fodbold. Men det var en fantastisk modtagelse, smiler angriberen, der ikke nåede at få en hovedrolle, efter som Cornelius, Delaney og Jørgensen allerede havde scoret de tre danske mål på det tidspunkt. Siden kunne han glæde sig sammen med holdkammeraterne, da Eriksen dirigerede bolden i kassen til 4-0.

- Det var en fantastisk kamp. Alt lykkes for os. Det var perfekt  for mig at komme tilbage og spille i Parken foran de danske fans, som har betydet meget for mig, siden jeg var 18 år, siger Nicklas Bendtner, der glæder sig over to gode angrebsvenner – Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen – kom på scoringstavlen.

Han var til gengæld ikke meget for at forholde sig til, om han nu forventer en startplads på mandag i Armenien.

- Det må I spørge Åge Hareide om. Jeg har bevist, jeg er god nok til at være med her i truppen. Jeg vil gerne spille alle kampe, og det kommer ikke til at ændre sig. Hvis jeg ikke får chancen fra start, er det svært at vise sig frem, siger han og uddyber:

- Sejren over Polen var et vigtigt skridt for os. Vi er på en mission, og nu skal vi også vinde kampen mandag mod Armenien. fastslår han.

Dansk fight: Fire fik albuer i hovedet - to skulle syes