Bendtner med klar besked til Hareide

- Åge Hareide ved godt, jeg kan sparke straffespark, og jeg er klar til at sparke mod Irland, hvis det er nødvendigt, siger Nicklas Bendtner

Bendtner med klar besked til Hareide

Efter 0-0 i Parken mellem Danmark og Irland er alt åbent før returkampen tirsdag i Dublin, hvor det ikke er urealistisk med 120 minutters målløs fodbold og derved en afgørelse på straffespark.

Hvis det kommer så vidt, skal Åge Hareide finde fem sikre skytter. Og landstræneren behøver ikke være i tvivl om, Nicklas Bendtner er parat til at sparke, selv om han ikke er fast starter på landsholdet.

- Åge ved godt, jeg kan sparke straffespark, smiler Nicklas Bendtner, der i sæsonens løb har scoret på syv straffespark for sin klub Rosenborg.

Eftersom Nicklas Bendtner kun er reserve, er han ikke fast skytte på landsholdet. Det er Christian Eriksen, men Rosenborg-bomberen holder sig ikke tilbage, hvis det kommer så vidt.

- Jeg tror, vi er en masse, der står klar til at sparke straffespark, siger Nicklas Bendtner, der pointerer, han ikke træner straffespark til daglig på klubholdet.

De skal længere frem
Angriberen forventer, det bliver en lidt anden kamp tirsdag aften i Dublin.

- Irland skal ud at prøve noget. De kan ikke igen tillade os at have bolden så meget, siger Nicklas Bendtner, der kalder nulløsningen for et udmærket udgangspunkt.

- Det er stadig en fordel for os, at de ikke scorede i Parken. Vi skabte to-tre store chancer, og fik desværre ikke det udgangspunkt, vi havde ønsket, siger Nicklas Bendtner, der formentlig får en ny jokerrolle tirsdag aften i Dublin.

Defensiv irsk kaptajn blæser ikke til angreb: Vi vil ikke bagud

Hareides drenge kunne ikke mod tandløse irere