Bendtner tilbage i landsholdsvarmen

Landstræner Åge Hareide indkalder sandsynligvis Nicklas Bendtner og Nicolai Boilesen til træningslejren forud for testkampene i Japan

Hør om sagen her

Landstræner Åge Hareide er lige nu inde i overvejelser om Nicklas Bendtner og Nicolai Boilesen skal indkaldes til den træningslejr som de udenlandske spillere samles til én uge før afrejsen til de to testkampe i Japan, hvor Bosnien, Japan og Bulgarien er de øvrige deltagere.

- Det kan godt være vi vælger at indkalde Nicklas Bendtner og Nicolai Boilesen for at se dem nærmere an. I en træningslejr har vi større muligheder for at tale med dem og høre, hvad status er på fodboldkarrieren, siger landstræner Åge Hareide og slår fast:

- Vi ved godt, at hverken Nicklas Bendtner eller Nicolai Boilesen er i kampform. Men det vigtigste for os er ikke kampene i Japan, men kampene i efterårets VM-kvalifikation i september, oktober og november. Det er her vi skal have de bedste spillere til rådighed, forklarer Åge Hareide.

Han understreger, at der endnu ikke er truffet en beslutning, om hvilke udlandsprofessionelle, der skal hentes hjem til træningslejren. Men det ligger fast, at de sikre spillere – som skal med på turen til Japan – skal deltage i træningslejren én uge før afrejsen.

- Hvis vi vælger at indkalde Boilesen og Bendtner til samlingen i slutningen af maj, kan vi forhåbentligt få et indblik i, hvilke planer de har for deres karriere i efteråret, siger Åge Hareide

Landstræneren har ikke været i kontakt med Nicklas Bendtner, siden han blev fritaget for træningen i Wolfsburg 31. marts. Men et opkald står for i nærmeste fremtid.

I Kirin Cup i Japan spiller Danmark den ene semifinale 3. juni mod Bosnien. Japan og Bulgarien mødes i  den anden semifinale.

Vinderne mødes i finalen, mens taberne spiller bronzekamp.

Bendtner og Boilesen har før været foretrukket på landsholdet. Mod Island og Skotland var de ude i kulden. Skal de med til Japan? (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Det har vi lært med Åge - Skal Bendtner med til Japan?

De seneste ti år har indeholdt både op- og nedture for Bendtner. Se højdepunkterne her.

 

155 kommentarer
Vis kommentarer