Blev kaldt primadonna: Dansk målhelt svarede igen på TV 2-kritik

Joakim Mæhle følte sig misforstået efter sine udtalelser forleden. Derfor var de to scoringer mod Østrig et solidt svar til kritikerne, mente Genk-profilen

Mæhle blev dobbelt målscorer i kampen mod Østrig. Foto: LISELOTTE SABROE/Ritzau Scanpix
Mæhle blev dobbelt målscorer i kampen mod Østrig. Foto: LISELOTTE SABROE/Ritzau Scanpix

UDINE (Ekstra Bladet): Niels Frederiksen leverede tre korte sætninger til sin målhelt Joakim Mæhle, da den utilfredse Genk-spiller torsdag aften tog til genMæhle på allerbedste vis.

Efter 33 minutter strøg backen igennem på Jacob Bruun Larsens fremragende pasning og røg alene mod det østrigske mål og lobbede supercool bolden over målmand Alexander Schlager.

2. halvleg var stort set lige så gammel, da Mæhle bragte triumfen inden for rækkevidde. Indskiftede Andreas Skov Olsen blev fornemt sat i scene på kanten og huggede bolden ind foran mål, hvor Jacob Bruun Larsen ikke fik træf på bolden.

Læs også: Daniel Iversen har vist stort spil i denne slutrunde. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Dansk keeper raser over VAR: Det er amatøragtigt

Og heldigvis for det. Bag ham lurede Joakim Mæhle, der skubbede 2-1-målet i nettet.

- Jeg sagde tre ting til Joakim efter kampen. Tillykke med sejren. Tillykke med de to mål… og det var det bedste svar du kunne give, smilede landstræner Niels Frederiksen på pressemødet efter kampen.

De afsluttende ord naturligvis med adresse til Joakim Mæhles frustrerede udbrud efter åbningskampen mod Tyskland.

- Det var en stor misforståelse, og jeg har ikke været ude og undskylde eller forklare over for mine holdkammerater.

'Kan vel kaldes svar på tiltale'
- Jeg viste en lille smule attitude, og det blev så pustet op, sagde Joakim Mæhle, der følte at især analyserne af hans udbrud efter kampen ikke var holdbare.

- Det var på de sociale medier. Det er ikke alt, jeg har læst, men jeg har fået tilsendt noget. TV2 skrev, at det var en utvetydig trodsreaktion mod Niels. Det har det aldrig nogensinde været, og sådan har det aldrig været ment.

- Og så alle de kommentarer, der kommer på det om, at jeg er primadonna og skal sendes hjem. Det rører mig ikke overhovedet, men jeg er pisseked af, at først og fremmest deres læsere skal læse noget, der ikke passer. Og at min familie skal se på alt det, sagde Joakim Mæhle.

Læs også: Joakim Mæhle imponerede. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Genistreg gav danske topkarakterer

- Det er vel svar på tiltale, men der har slet ikke været noget i mig, der har sagt, at jeg skal ud og bevise noget overhovedet., sagde den danske målhelt, der reagerede intuitivt ved at drøne ud til trænerbænken for at juble efter 1-0 målet.

- Det gjorde jeg for at vise, at vi alle sammen står sammen om det her. Vi har alle andel i det her. Vi har arbejdet to for at nå det her. Det er ikke kun spillerne på banen, der har andel i resultaterne, smilede Joakim Mæhle.

- Det var pissefedt vi vandt, så vi har noget at spille om i den tredje puljekamp og ikke bare skal vente på at komme hjem. Vi havde jo det ene ben ude af turneringen, da Østrig fik det straffe. Men Daniel Iversen nappede den og så vendte vi det til sidst, jublede aftenens helt store dansker.

Christian Lønstrup blev suspenderet fra sin stilling som cheftræner for FC Roskilde, efter han anklagede flere spillere fra holdet i at have medvirket i matchfixing. Foto: Jens Dresling Sport og Spil 48 vanvittige timer: Lønstrup overhørte det værste til privat fest

Sport og Spil Store klubber står i kø: Vild interesse for de unge danskere

Dengang følte jeg, at jeg var ved at miste det hele. Mit liv passerede nærmest for mig. Det eneste, jeg kunne gøre, var, at blive ved med at kæmpe - og det var det, der gjorde, jeg overlevede, siger Jeppe Morell. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Dansk topbokser svævede mellem liv og død

- Et stort, sort hul, lyder Carina Lundbye Hansens beskrivelse af tiden efter tragedien. Indsat Allan Simonsen. Foto: Tim Kildeborg Jensen og Thomas Lekfeldt (indsat billede) Sport og Spil Så kæresten dø på TV: Jeg er smadret indeni - for altid!

66 kommentarer
Vis kommentarer