Annonce:
Annonce:

Bossen ikke i tvivl: Eriksen er klar til Barcelona

Landstræner Åge Hareide er overbevist om, at Danmarks største stjerne kan klare sig, hvis han tager springet til den spanske storklub

Hvad er sandsynligheden egentlig? Bliv klogere her (Foto: Lars Poulsen / Redigering: Kristian Hansen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

ALMATY (Ekstra Bladet): Det er de færreste, der siger nej, når Barcelona banker på døren. For chancen kommer måske kun én gang i livet.

Daniel Agger gav den spanske storklub en kurv i sommeren 2013 og valgte troskab til Liverpool.

Christian Eriksen har endnu ikke fået chancen for at sige nej tak. Men opstår muligheden kan blive den første dansker i klubben siden Ronnie Ekelund tog afsked med Barcelona for 21 år siden.

Eriksen lykønskes af Yussuf Poulsen efter sin scoring mod Tyskland. Foto: Lars Poulsen
Eriksen lykønskes af Yussuf Poulsen efter sin scoring mod Tyskland. Foto: Lars Poulsen
 

En dansker i Barcelona klinger af sød musik i ørerne for enhver fodboldelsker. Rygtet har kørt længe og i starten af ugen slog Tottenham-profilen overfor Ekstra Bladet fast: Ingen siger nej til Barcelona!

Annonce:

Forleden blev spekulationerne om et muligt skifte forstærket, da Mundo Deportivo, den lokale catalanske sportsavis, nævnte den 25-årige dansker som nummer to på ønskelisten hos Barcelona, hvis det glipper med at hente argentineren Marco Verratti i Paris Saint-Germain.

Landstræner Åge Hareide ser ingen begrænsninger for sin største stjerne, hvis Christian Eriksen på et tidspunkt vælger at forlade Tottenham.

- Christian kan spille alle steder. Han vil også være klar til at tage det største spring i karrieren, siger Åge Hareide til Ekstra Bladet.

Han uddyber:

- Christian har bevist, han kan håndtere alle situationer. Han har gode betingelser under en fornuftig træner, der bruger ham rigtigt, i Tottenham.

- Det vil være et endnu større cirkus med et endnu større pres i Barcelona, men Christian er typen, der kan håndtere det, siger landstræneren.

Eriksen har haft en forrygende sæson i Tottenham. Foto: AP
Eriksen har haft en forrygende sæson i Tottenham. Foto: AP
 

Alle drømmer

Christian Eriksen har forlænget sin aftale med Tottenham frem til sommeren 2020. Han ligner ikke en mand, der står med det ene ude af døren i klubben, der har haft så meget fremgang og sportslig succes de seneste to sæsoner.

Annonce:

- Det er ikke kommet noget fra Barcelona. Det er et hypotetisk spørgsmål, om det sker. Jeg kan ikke forholde mig til rygter, når det ikke er konkret, lyder meldingen fra Christian Eriksen, der dog uddyber:

- Du kan drømme og håbe muligheden opstår. Men opstår det ikke, kan du ikke tage stilling til det.

- Alle drømmer om muligheden for at komme til klubber. Om det så ender med ja eller nej. Det vælger man. Agger sagde nej. Det kan være jeg er i samme situation. Det tager man stilling til, når det kommer, siger Christian Eriksen.

Verdensmester: Danmark har kæmpe potentiale

Eriksen ramte den lige i røven! - og Danmark tættere på VM-formen

To rammer topformen: Se de danske karakterer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: