Brasilien skuffer i Copa America-premiere

Trods øjeblikke med fint spil formåede Brasilien ikke at score mod Ecuador i holdets første kamp i USA

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Tilskuere og tv-seere fik ikke mange mål at hygge sig med på andendagen af Copa America, der holdes i USA. Et enkelt mål i tre kampe var, hvad det blev til.

Brasilien, der som altid regnes blandt favoritterne i turneringen, kunne lørdag ikke finde vej til netmaskerne trods øjeblikke med solidt spil og en del chancer mod Ecuador, skriver nyhedsbureauet AFP.

Kampen i Californien endte 0-0, og brasilianerne skal nu håbe på at hente flere point mod Haiti og Peru, der udgør resten af gruppe B.

Brasilien stiller i turneringen op uden flere af sine stjerner, blandt andet FC Barcelona-stjernen Neymar, som i stedet spiller OL for sit land i august.

I opgøret havde Ecuador faktisk bolden i nettet på et tidspunkt, da Alisson fik skovlet et indlæg fra Miller Bolanos i mål. Forinden havde bolden dog været ude ifølge dommeren, og det hele endte altså målløst. Tilskuerne kvitterede med buhråb ifølge AFP.

I lørdagens anden kamp i gruppe B vandt Peru 1-0 over Haiti på et mål i anden halvleg af angriberen Jose Paolo Guerrero.

Endnu en målfattig kamp var opgøret i gruppe A mellem Costa Rica og Paraguay. Ingen af holdene scorede, og dermed fører Colombia gruppen med tre point efter holdets 2-0-sejr i åbningskampen mod USA.

USA spiller i år med, fordi turneringen holdes for 100. gang. I den anledning er de bedste mellem- og nordamerikanske landshold inviteret med.

Colombia vandt åbningskampen ved Copa America (Foto: AP) Landsholdsfodbold Colombia åbner Copa América med sejr

Han har været i klubben i 13 år, men nu skifter Marc Bartra til Dortmund (Foto: AP) Spansk fodbold Officielt: Dortmund betaler 60 mio for Barca-spiller

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Ecuadors målmand Esteban Dreer diskede op med denne helt fantastiske redning på forsøget fra Coutinho under nattens kamp mod Brasilien i Copa América:

Alan Pulido, her til venstre i kamp for Olympiakos, er blevet befriet. (Foto: AP) Intl. fodbold Soldater befrier bortført fodboldstjerne

3 kommentarer
Vis kommentarer