Brasiliens landstræner bebrejder dommeren for exit

Peru sendte Brasilien ud af Copa America, men det skete efter en dommerfejl, siger en vred Carlos Dunga

Se her, hvordan det gik til, at Peru sendte mastodonterne fra Brasilien ud af Copa America.

Brasilien er højst overraskende ude af Copa America allerede efter gruppespillet. Det blev klart, da holdet natten til mandag dansk tid tabte 0-1 til Peru.

Men Perus scoring med et lille kvarter igen burde aldrig have været anerkendt, mener Brasiliens landstræner, Carlos Dunga, og tv-billederne bakker op om hans holdning.

Raul Ruidiaz brugte tydeligvis armen til at hjælpe bolden over målstregen. Men kampens dommer og hans assistenter så det ikke og lod scoringen stå.

- Dette er de uventede ting, som hverken spillere eller trænere kan gøre noget ved. Spillerne og jeg kan ikke tro, hvad vi så, lyder det fra Dunga ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

- Jeg er sikker på, at fansene så, hvordan Brasilien blev slået ud - at det ikke handlede om fodbold, siger den brasilianske landstræner.

Nederlaget sender den stolte fodboldnation ud i mørket i turneringen, der repræsenterer 100-året for Copa Americas begyndelse.

Til gengæld er Peru videre til kvartfinalen fra puljen sammen med Ecuador. Peruanerne møder i kvartfinalen Colombia, mens Ecuador tørner sammen med værtsnationen USA.

Gigantisk fiasko for Brasilien: Færdige efter kontroversiel scoring