Brian Laudrup: Tvivler på Michael som dansk landstræner

Brian Laudrup tvivler på, at Michael Laudrup vil være landstræner for Danmark under den ny DBU-ledelse

Brian Laudrup tvivler på, at Michael Laudrup vil være dansk landstræner, som det ser ud i øjeblikket (Foto: Jakob Jørgensen)
Brian Laudrup tvivler på, at Michael Laudrup vil være dansk landstræner, som det ser ud i øjeblikket (Foto: Jakob Jørgensen)

Michael Laudrup har været nævnt som et varmt emne til jobbet som landstræner for Danmark efter sommeren 2016, når Morten Olsen stopper.

Men hans bror, Brian Laudrup, tvivler på, at det bliver en realitet.

I Kanal 5's optaktsstudie til landskampen mellem Danmark og USA onsdag aften nævner han blandt andet den ny ledelse i Dansk Boldspil-Union (DBU) som en af årsagerne.

Se også: Laudrup afviser ikke landsholdet

- Du bliver også nødt til at se på, at Michael har udtalt, at han ikke vil være træner, til han når Morten Olsens alder. Det vil sige, at han har x antal år tilbage som træner.

- Og er det så et af hans drømmemål og ønsker at blive dansk landstræner? Det er jeg en smule usikker på.

- Med denne her nye konstellation inden for DBU-ledelsen, og den måde de tackler ting på, er jeg meget i tvivl, siger Brian Laudrup på Kanal 5 ifølge dr.dk.

Michael Laudrup er på kontrakt i Lekhwiya SC frem til sommer. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 18. mar. 2015 - kl. 12:04 Derfor bliver Laudrup ikke landstræner

DBU har fra flere sider fået kritik for sin ageren i forbindelse med fodboldkonflikten med landsholdsspillerne, der blev løst i lørdags.

Michael Laudrup er aktuelt træner i Lekhwiya i Qatar, hvor hans kontakt løber frem til sommeren 2015.

Michael Laudrup boltrer sig p.t. i Qatar. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 17. mar. 2015 - kl. 20:15 Læserne vil have Laudrup som landstræner

Husker I pressemødet, hvor Michael Laudrup talte ud efter Swansea:

12 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere