Brud før tid? Morten Olsen i spil som belgisk landstræner

Midt i alle konflikterne omkring landsholdet antyder landstræneren stop i utide

Morten Olsen under landsholdets samling mandag (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen under landsholdets samling mandag (Foto: Lars Poulsen)

En ny landsholdssamling - og Morten Olsen er atter hvirvlet ind i en forbitret konflikt med omgivelserne.

Denne gang handler det om Superliga-klubbernes modvilje mod at frigive spillere før tid.

Morten Olsen var allerede inden udmeldingen om sit stop som landstræner blevet nærmest historisk krigerisk, en linje der også er fortsat efterfølgende.

Og nu melder mistanken sig om, hvorvidt Morten Olsen forsøger at fremprovokere et brud med DBU i utide.

Landstræner Morten Olsen er i krig med klubberne, der ikke vil frigive landsholdsspillerne, så han kan bruge dem mandag mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Drama i kulisserne: Klubberne i krig med landstræneren

Den belgiske avis Het Nieuwsblad bringer i dag Morten Olsen i spil til landstræner-jobbet i Belgien.

Den succesfulde landstræner Marc Wilmots er blevet kontaktet af sin tidligere klub, Schalke 04, og det anses for sandsynligt, at Wilmots forlader sin post efter landskampen mod Wales 12. juni.

Morten holder døren åben for de røde djævle, lyder overskriften på Het Niieuwsblads hjemmeside (Foto/skærmdump: http://www.nieuwsblad.be/)
Morten holder døren åben for de røde djævle, lyder overskriften på Het Niieuwsblads hjemmeside (Foto/skærmdump: http://www.nieuwsblad.be/)
 

Club Brugge-træner Michel Preud'homme bliver anset for favorit med Dick Advocaat som en anden varm kandidat.

Morten Olsen bliver imidlertid også nævnt blandt de varmeste emner, og i den henseende hjælper Morten Olsens nære relationer til det belgiske fodboldforbunds magtfulde vicepræsident Phillippe Collin.

Morten Olsen har lukket ned og vil ikke tale om stridighederne med DBU. Men landstræneren har det helt sikkert ikke godt med, at direktør Claus Bretton-Meyer sår tvivl om landstrænerens troværdighed. (Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Balladen i DBU: Derfor er Olsen rasende

Og midt i alle konflikterne omkring det danske landshold har Morten Olsen i Het Nieuwsblad valgt at kommentere interessen fra Belgien ved at antyde, at han allerede kan være fortid som landstræner efter kampene mod Montenegro og Serbien.

- Hvorvidt jeg stopper som landstræner i Danmark før EM? I fodbold kan alt ske, siger Morten Olsen til avisen.

- Hvem ved, hvad der sker efter næste kamp? Alt kan ændre sig hurtigt, siger landstræneren.

FCK er blevet mestre efter 3-1 over Brøndby, og Roy Hodgson får sin obligatoriske lufttur. I dag er han engelsk landstræner. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Superligaens træner-legender: Her er de nu

64 kommentarer
Vis kommentarer