Brutal lodtrækning til danske talenter

Torsdagens lodtrækning sendte Danmark i en på papiret vanskelig gruppe med Tyskland, Italien og Tjekkiet

Marcus Ingvartsen og de øvrige U21-talenter kommer på en vanskelig opgave ved sommerens EM. Foto: Lars Poulsen
Marcus Ingvartsen og de øvrige U21-talenter kommer på en vanskelig opgave ved sommerens EM. Foto: Lars Poulsen

Det danske U21-landshold i fodbold kommer på hårdt arbejde ved sommerens EM-slutrunde i Polen.

Ved torsdagens lodtrækning i Krakow blev Danmark placeret i gruppe C sammen med traditionelle fodboldstormagter som Tyskland og Italien, mens Tjekkiet udgør gruppens fjerde hold.

Kun gruppevinderen er sikker på at avancere til semifinalerne.

Bestyrelsesmøde hos DBU. Jesper Møller udtaler sig til pressen. Foto: Jonas Olufson Landsholdsfodbold Efter pinlig brøler: DBU-bosser freder fumlefingret direktør

Danmark var seedet i andet lag sammen med England og Spanien, så det stod på forhånd klart, at landstræner Niels Frederiksens tropper ikke kunne havne i gruppe med de to store fodboldlande.

Til gengæld trak Danmark Italien, som havde den højeste pointkoefficient i tredje lag.

Værtsnationen Polen, som deltager i en U21-slutrunde for første gang i 23 år, var topseedet i selskab med Tyskland og Portugal.

Det er første gang, slutrunden afvikles med 12 deltagerlande. De er inddelt i tre grupper, hvorfra de tre gruppevindere og den bedste af de tre toere avancerer til semifinalerne.

Danskerne indleder gruppespillet 18. juni mod Italien.

Mads Øland (tv.) kan notere sig endnu en sejr over den fodboldpolitiske top. Foto: Anthon Unger Allan Olsen Ny landsholdsfarce: Det er røvhamrende pinligt!

Åge Hareide skulle i dag have holdt foredrag om ledelse i Skandinavien. Det er blevet aflyst, fordi der var for få tilmeldte. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold For få tilmeldte: Måtte aflyse Hareide-foredrag

Åge Hareide var rasende, da der blev stillet spørgsmålstegn ved de spillere, der meldte afbud med skader til testkampen i Tjekkiet. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Seks mand var for skadet til landsholdet: Nu spiller de igen

11 kommentarer
Vis kommentarer