Annonce:
Annonce:

Bum! Bum! Bum! Lord Bendtner blev konge af Aarhus

Et hattrick af Nicklas Bendtner vendte et truende nederlag til dansk 3-2 sejr over USA

Brilliant, Bendtner (Foto: Lars Poulsen)
Brilliant, Bendtner (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

AARHUS (Ekstra Bladet): Når det handler om danske målskytter på internationalt niveau, er der ingen ved siden af og ingen over en vis Lord fra Wolfsburg.

I Tyskland skjuler han det godt, men på landsholdet kan Nicklas Bendtner bare det, de andre ikke kan.

Tre gange slog den store angriber til på en våd og råkold aften i Aarhus, og så vandt Morten Olsens tropper sæsonens første kamp med 3-2 og skindet på næsen, mens de 10.505 forfrosne tilskuere på tribunerne omsider fik varmen.

Blod på tanden
Det gav en tiltrængt åbning på landskampsåret – og giver med garanti Lord Bendtner blod på tanden inden de langt vigtigere opgaver, som venter forude.

Annonce:

På forhånd manglede Morten Olsen det meste af den defensive kerne efter afbuddene fra Daniel Agger, Andres Bjelland, Jores Okore og den åbenmundede Pierre-Emile Højbjerg, og det kunne ses på en aften, hvor Nicolai Boilesen var den eneste i bagkæden, der kunne være indsatsen bekendt, mens hverken Simon Kjær, debutanten Erik Sviatchenko og ikke mindst tilbagevendte Daniel Wass på den efterhånden uvante højreback-plads næppe fik mange plusser i Olsens bog.

Fra første fløjt lignede opgøret det, det var: En ’ligegyldig’ træningskamp uden tempo og tænding.

Fejl stod i kø
De tekniske fejl stod i kø, men stille og roligt fik danskerne far, der havde 50 kamps-jubilaren Christian Eriksen som anfører i dagens anledning, og Nicklas Bendtner var ikke mange centimeter fra at få foden på Michael Krohn-Dehlis skarpe indlæg.

I stedet slog Jozey Altidore til i den anden ende, da han – mindst – på kanten af et frispark fik møvet sig forbi Kjær og Wass, og konsekvent buldrede bolden i nettet.

Så kunne man mærke kulden i Aarhus, men Bendtner leverede varmen, da han udlignede fra tæt hold efter forarbejde fra Wass, der var bedre offensivt end defensivt, og Lasse Vibe, som assisterede med hælen.

Så var Bendtners målnæse vækket, og han åbnede anden halvleg med en fræk afslutning fra distancen.

Annonce:

AGF'er på pletten
Igen forsøgte amerikanerne at spolere den danske sæsonpremiere, da den gamle AGF-helt Aron Johansson udnyttede et forsvarskoks til endnu et amerikansk føringsmål.

Så lignede det en rigtig sur aften, men Bendtner ville det anderledes.

To gange slog måltyven til og sikrede sig dermed det første hattrick i rødt og hvidt.

Første gang fra tæt hold, da han uden problemer sparkede nok en udligning i kassen.

I kampens overtid kom mesterstykket dog. I noget der mindede om ren verdensklasse, tog Bendtner bolden ned og sparkede resolut til bolden med højrebenet, og fik sendt læderet helt over den anden side af målet uden chance for den amerikanske keeper.

Det kan godt være, at Se&Hør har købt titlen som Lord til Nicklas Bendtner, men onsdag aften skød han sig til kongekronen i Aarhus.

Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: