Chok i landsholdslejren: Schmeichel ude af skæbnekamp

Åge Hareide havde skidt nyt til de danske fodboldfans ved dagens landsholdssamling

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Det var et brag af en trist nyhed, landstræner Åge Hareide kunne smide fredag morgen i landsholdslejren.

Kasper Schmeichel er lårskadet og kan ikke vogte målet i den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Kazakhstan den 10. juni.

- Han har problemer med låret. Det er ikke noget alvorligt, men derfor vælger vi at tage de målmænd med til Kazakhstan, som vi ved kan spille, siger landstræneren til Ekstra Bladet.

- Han mærker noget i forlåret, når han sparker til bolden, siger landstræner Åge Hareide.

- Vi har brug for at have friske spillere med os, vi kan ikke vente på en usikkerhed og ikke vide, om man kan eller ikke kan. Det er ikke fair over for holdet, over for Frederik Rønnow og de andre målmænd.

- Jeg vil have klarhed nu, så vi kan have fokus på Kasakhstan-kampen, hvilket er det allervigtigste, siger landstræneren ifølge Ritzau.

Den danske supermålmand, der netop er valgt som Premier League-klubben Leicesters absolut bedste i sæsonen, misser dermed endnu engang en landskamp som følge af en skade.

Og ligesom sidst er det igen mod Kazakhstan, at Leicester-keeperen må melde fra. Sidst overtog Brøndby-keeperen Frederik Rønnow, og han er også favorit til tage vikartjansen, når Åges tropper rejse østpå i næste uge.


Landsholdet træner i øjeblikket i Brøndby, mens de sidste klubber afslutter deres sæsoner rundt om i Europa. Kasper Schmeichel skulle have sluttet sig til de andre i løbet af de seneste dage, men da Ekstra Bladet torsdag ville snakke med målmanden, gik vi forgæves.

Årsagen kom altså fredag, hvor landstræneren kunne breake de triste nyheder om afbuddet til kampene mod Tyskland (venskabskamp tirsdag den 6. juni) og VM-kvalifikationen på udebane den 10. juni.

Åge Hareide vil senere udtage en ny målmand, der skal supplere Rønnow og Lyngbys Jesper Hansen i landsholdslejren.

Kasper Schmeichel skal videre fra Leicester, mener Jan Mølby. Få hans bud på kommende klubber her

Hvad tjener landsholdsstjernerne? Det afslørede Ekstra Bladet sidste efterår. Se med herunder
Der er stor forskel på, hvad de danske landsholdsspillere tjener i deres klubber. Lønningsniveauet ligger på alt fra 30 mio. kr. om året netto til 1,8 mio. kr. om året brutto. Foto: All Over Press Sport og Spil Rigmænd og fattigrøvene: Alle landsholdsspillernes løn afsløret  

Så du da Kasper Schmeichel tog røven på stjernen i Champions League? Se med her

Opdateres...

21 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere