Conte modtager dødstrusler efter skade

Italiens landstræner, Antonio Conte, har modtaget dødstrusler på nettet, da nogle Juventus-fans mener, han er skyld i Claudio Marchisios skade

Antonio Conte bliver truet på Twitter. (Foto: AP)
Antonio Conte bliver truet på Twitter. (Foto: AP)

Man skulle tro, at Antonio Conte med tre Juventus-mesterskaber på stribe havde længere snor blandt klubbens tilhængere, men åbenbart ikke hos alle. Den italienske landstræner har således modtaget dødstrusler på nettet, da nogle Juve-fans mener, at han er skyld i Claudio Marchisios skade.

Se også: Eriksen om Frankrig: Mere end bare en testkamp

- Jeg så, at han (Conte, red.) var rystet her til morgen. Efter gårsdagens kontroverser har han modtaget dødstrulser på internettet, siger præsidenten for det italienske fodboldforbund, Carlo Tavecchio, til Radio Rai.

De kontroverser, han henviser til, involverer Contes tidligere arbejdsgiver. John Elkann, der er præsident for det firma, der ejer Juventus, revsede sin forhenværende træner i de italienske medier og beskyldte hans hårde træningsmetoder for at bære skylden for Marchisios skade.

Se også: Schmeichel står mod Frankrig

Midtbanespillerens knæ gik i stykker under opvarmningen til gårsdagens træning med det italienske landshold, og man frygter, at han ikke kommer tilbage igen i denne sæson. De vrede Juventus-fans, der kom med truslerne mod Conte, mener ligeledes, at landstrænerens træning er skyld i skaden.

Antonio Conte har selv afvist, at det skulle være tilfældet og i stedet beskrevet skaden som rent uheld. Italienske medier mener, at han er så oprevet over sagen og truslerne, at han overvejer, om han ønsker at fortsætte som landstræner.

Se også: Alexis Sanchez vil tage VM-revanche på hjemmebane

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere