Daniel Agger: Det diskuterer vi ikke i pressen

Daniel Agger mener ikke, at landsholdsspillerne har behov for at komme med officiel udmelding i DBU-konflikt.

Daniel Agger. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Daniel Agger. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Landsholdsanfører Daniel Agger forholder sig fåmælt til lønstriden med Dansk Boldspil-Union (DBU).

For at spare penge vil DBU have landsholdsspillerne til at gå 17 procent ned i løn. Hvis ikke spillerne accepterer inden den 2. marts, vil landstræner Morten Olsen se bort fra spillerne i det første halvår af 2015.

- Der har ikke været en grund til at komme med en officiel udmelding.

- Vi har et princip om ikke at diskutere den slags ting i pressen, så det gør vi ikke, siger Daniel Agger til DR Sporten.

I yderste konsekvens kan de bedste spillere vælge landsholdet fra, hvis der ikke kan opnås en aftale mellem DBU og Spillerforeningen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Sammenbrud mellem DBU og spillerne: Danmark kan stå uden landshold

DBU har sendt breve direkte til Agger og de øvrige spillere, da forbundet ønsker at indgå individuelle aftaler med landsholdsspillerne. Det er et brud med tidligere praksis, hvor DBU har indgået en samlet aftale med Spillerforeningen.

Daniel Agger, Christian Eriksen og William Kvist sidder sammen med Lars Jacobsen i det spillerråd, som Spillerforeningen rådfører sig med. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Så meget tjener en landsholdsspiller

Danmark spiller i det kommende halvår venskabskampe mod USA, Frankrig og Montenegro, inden Serbien venter i EM-kvalifikationen til juni.

Hvis konflikten ikke løses, kan kampene blive uden flere af landsholdets største profiler.

0 kommentarer
Vis kommentarer