Danmark dårligere end nogensinde

Det danske fodboldlandshold taber to pladser på den nye verdensrangliste, hvor holdet nu er nede som nummer 46

Trods sejre over Liechtenstein og Armenien taber Danmark to pladser på verdensranglisten og ligger nu på den dårligste placering nogensinde. Foto: Lars Poulsen
Trods sejre over Liechtenstein og Armenien taber Danmark to pladser på verdensranglisten og ligger nu på den dårligste placering nogensinde. Foto: Lars Poulsen

Åge Hareide og det danske fodboldlandshold vandt to landskampe i september - alligevel går det danske landshold to pladser tilbage på verdensranglisten til en placering som nummer 46.

Det er den dårligste danske placering nogensinde, og det er et udtryk for, at dansk landsholdsfodbold har haft det svært de senere år og ikke havde en god EM-kvalifikation.

De senere år er Danmark bare faldet og faldet på verdensranglisten fra på et tidspunkt at ligge nummer ni på verdensranglisten i 2012 til altså nu at være nummer 46. Det er Australien og Skotland, der denne gang er gået forbi Danmark.

Øverst på verdensranglisten ligger Argentina med Belgien som nummer to og Tyskland nummer tre. Colombia og Brasilien deler fjerdepladsen, mens europamestrene fra Portugal er at finde som nummer syv på FIFA's verdensrangliste.

Danmarks bedste placering nogensinde er som nummer tre på verdensranglisten tilbage i 1997 - altså for 19 år siden.

 

Champions League Flot hæder til FCK-forsvarer: Zanka i fint selskab

Champions League Andreas Christensen efter City-tæsk: Svært at stoppe Agüero

Champions League Se effektive franskmænd sænke Eriksen og Tottenham

Sport Dansk scout: Her er opskriften på FCK-modstanders milliard-succes

45 kommentarer
Vis kommentarer