Danmark dummede sig i sidste øjeblik

Nadia Nadim bragte Danmark foran 1-0 før pausen, men Norge vandt 2-1 i Algarve Cup efter sent sejrsmål

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Det danske kvindelandshold i fodbold fik en lussing i tillægstiden, da danskerne onsdag spillede mod Norge i den første kamp i testturneringen Algarve Cup.

To minutter inde i dommerens tillægstid scorede Norge til slutresultatet 2-1.

Det så ellers lyst ud for Lars Søndergaards mandskab, der kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Angriberen Nadia Nadim stod for Danmarks fuldtræffer i det 18. minut, da hun udnyttede et oplæg fra debutanten Sara Holmgaard.

Både målscorer Nadim og unge Nicoline Sørensen kunne have udbygget Danmarks føring, før Norge udlignede til 1-1 med et kvarter tilbage af kampen. Nordmændenes udligning blev sat ind direkte på frispark af Therese Asland.

I slutminutterne fik angriberduoen med Nadim og Pernille Harder fyraften, og de måtte fra bænken se nordmanden Lisa-Marie Utland score til 2-1 til allersidst.

Danmark har mulighed for at revanchere sig mandag eftermiddag, når Kina er modstanderen. Onsdag spiller Danmark en placeringskamp.

For Danmarks vedkommende er Algarve Cup først skridt i forberedelserne til EM-kvalifikationen, der begynder på den anden side af sommerferien.

I modsætning til Danmark er både Norge og Kina deltagere ved sommerens VM-slutrunde i Frankrig.

Foto: Ritzau Scanpix Dansk fodbold Schmeichel: Har aldrig tilgivet ham

Nicklas Bendtner ser ikke ligefrem super tilfreds ud på dette billede, men danskeren skulle være i fremragende fysisk forfatning. Til højre Mike Jensen iført hue og bold under mandagens træning i Trondheim. Foto: Erik Eikebrokk Intl. fodbold Nicklas Bendtner imponerer: Bedre end nogensinde

Er det Erik Marxen, der nedlægger Simon Hedlund? Eller er det omvendt? Jakob Kehlet gav Marxen sit andet gule kort og et straffespark til Brøndby. Foto: Ritzau Scanpix Superligaen Stor Superliga-ændring på vej? Her er prisen

9 kommentarer
Vis kommentarer