Danmark fastlåst i historisk dårlig placering

Danmarks placering på verdensranglisten forbliver uændret. De rød-hvide er nummer 51

Danmark kan fortsat ikke bryste sig af at have et af de 50 bedste landshold i verden.

FIFA har netop offentliggjort en opdateret verdensrangliste, og Åge Hareides tropper beholder pladsen som nummer 51, hvilket er en tangering af den dårligste ranglisteplacering nogensinde.

Siden den seneste opdatering af verdensranglisten er der ikke spillet ret mange landskampe, og det betyder selvsagt, at der heller ikke er sket de store forskydninger.

Du kan se den kedelig udvikling for det danske landshold i FIFA-regi her

Det er dog værd at bemærke, at Polen, der som bekendt er i samme kvalifikationspulje som Danmark, er ny i top 10 - en top 10, der ellers er uændret med Brasilien, Argentina og Tyskland på podiet.

Færøerne bedre end Norge
Island er faldet en enkelt plads på ranglisten og er nu nummer 22, men øberne kan stadig bryste sig af at være Nordens bedste.

Sverige er fortsat nummer 34, mens Danmark altså er på 51. pladsen.

Helt skidt ser det som sædvanligt også ud for Norge, der falder en enkelt plads til nummer 87.

Det er syv placeringer dårligere end Lars Olsen og Færøerne, der ellers er faldet tre placeringer.

De kommende uger byder på en lang række landskampe, hvorfor man kan forvente større forskydninger på verdensranglisten næste gang, den opdateres.

For Danmarks vedkommende drejer sig i første omgang om venskabskampen mod de tyske verdensmestre i Brøndby 6. juni - og fire dage senere VM-kvalifikationskampen på udebane mod Kasakhstan.

16 kommentarer
Vis kommentarer