Danmark SKAL vinde: Tæt på udsolgt til skæbnekamp

Landskampen mod Polen er yderst tæt på at blive solgt: Kun meget få pakkebilletter er tilbage

Yussuf Poulsen scorede i nederlaget mod Polen i efteråret (Foto: Lars Poulsen)
Yussuf Poulsen scorede i nederlaget mod Polen i efteråret (Foto: Lars Poulsen)

Når Danmark den 1. september er pisket til at hente tre point i Parken mod Polen i VM-kvalifikationen, bliver det foran et udsolgt stadion.

Den konklusion kan vi godt drage nu, selv om der ikke er udsolgt.

DBU kan nemlig fortælle, at der aktuelt er solgt 36.000 af de cirka 36.600 billetter, der er til rådighed i kampen, og med over en måned til kampen er det et spørgsmål om tid, før DBU kan melde alt udsolgt.

- Det går forrygende. Vi kan virkelig mærke interessen for denne kamp, og det har en positiv effekt på billetsalget. Vi har solgt cirka 36.000 allerede, siger Rasmus Willeberg, billetansvarlig hos DBU, til tipsbladet.dk.

Christian Eriksen og Danmark har brug for fuld opbakning i hjemmekampen mod Polen, hvor kravet er en sejr (Foto: Lars Poulsen)
Christian Eriksen og Danmark har brug for fuld opbakning i hjemmekampen mod Polen, hvor kravet er en sejr (Foto: Lars Poulsen)
 

Rasmus Willeberg kan berette, at det ikke er almindelige billetter, der er tilbage til folk, der gerne vil se kampen live. Således er det pakkeløsninger, blandt andet busture fra Jylland, der stadig kan anskaffes hos DBU.

- VI har på nuværende tidspunkt udsolgt af sammenhængende billetter i det almene salg. Vi har kun et begrænset antal af en særlig buspakke (bus plus billet, red.) og VIP-billetter tilbage. Disse forventer vi solgt meget hurtigt, siger han.

For DBU, der til tider har kæmpet med at få folk på stadion, er det positivt, at folk kommer for at se landsholdet og selvfølgelig Polen, der medbringer store stjerner som Bayern Münchens Robert Lewandowski.

- Det er fantastisk og vidner om stor opbakning fra fansene forud for en skæbnekamp som denne. Selv om mange for længst er gået på sommerferie, har salget været konstant, siger Rasmus Willeberg.

Sidst, Danmark kunne melde udsolgt i Parken, var tilbage i november 2015, hvor Danmark og Sverige spillede 2-2. Det var Morten Olsens sidste landskamp, og resultatet sendte Sverige til EM, mens Danmark måtte blive hjemme.

Bombede Danmark tilbage mod VM: Nu skal stjernen giftes med kæresten
Landsholdsprofil med kæmpe sviner til Tøffe: Han er den laveste fællesnævner
Store sejre i Danmarks gruppe: Det betyder det for vores VM-chancer
Ricardo: Anerkendelsen kom på dødslejet

 

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.