Dansk EM-opvarmning på Wembley

Danmark skal møde England på udebane i den ene af to testkampe i marts næste år

De danske spillere skal en tur om Wembley, inden der i sommer står EM på programmet. Foto: Lars Poulsen
De danske spillere skal en tur om Wembley, inden der i sommer står EM på programmet. Foto: Lars Poulsen

Det danske fodboldlandshold besøger en af fodboldens mest berømte arenaer som optakt til EM næste sommer.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har nemlig aftalt en testkamp mod England, som skal spilles på Wembley i London 31. marts, oplyser unionen på sin hjemmeside.

- Vi ser frem til at møde England, som jeg ser som det stærkeste landshold i verden i øjeblikket. Det bliver en vigtig test for vores hold frem mod EM, og vi glæder os til at måle os med nogle af de bedste, siger landstræner Åge Hareide.

England er ligesom Danmark klar til EM. Englænderne havde ikke de store problemer med at sætte sig igennem i kvalifikationsgruppe A med Tjekkiet, Kosovo, Bulgarien og Montenegro som modstandere.

Gareth Southgates mænd vandt syv ud af otte kampe og scorede 37 mål i processen.

Det bliver landskamp nummer 25 mellem Danmark og England. De to nationer mødtes senest i en testkamp i 2014, hvor England vandt 1-0.

Foruden kampen mod englænderne skal det danske landshold spille yderligere en testkamp i marts. Hvem der bliver modstanderen i det andet opgør, er endnu ukendt.

1,1 millioner seere så til, da landsholdet mandag kvalificerede sig til EM. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Vilde seertal til EM-triumf: Næstbedste nogensinde

Kasper Schmeichel hyldede Åge Hareide for den anden slutrunde i træk, han har ført Danmark til. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold Schmeichel hylder Hareide

Indtægterne for EM-deltagelse ved EM kan stige yderligere, hvis det danske landshold klarer sig godt ved slutrunden. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold Millionerne vælter ind: Skummer fløden på EM

Eriksen og co. fik EM-billetten. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Eriksen hånet med sex-rygte

16 kommentarer
Vis kommentarer