Dansk fiasko: Eriksen og Dolberg var værst

Danmarks Tottenham-stjerne spillede den dårligste landskamp i flere år, da Georgien fik 0-0

Tæt på! Stor chance til Dolberg. Video: Discovery Networks Danmark

Uafgjort i Georgien var en stor fiasko.

Nu er Danmark under ekstra pres for at sikre sig første- eller andenpladsen i gruppen. Kampene mod Schweiz og Irland skal formentlig vindes.

Konklusionen er ligetil efter så skuffende et resultat: Når Christian Eriksen slet ikke rammer dagen, har Danmark svært ved at dominere spillet.

Yussuf Poulsen i smerter på banen i Tbilisi. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Dansk nedtur i Georgien

Schweiz vandt sikkert over Gibraltar. Foto: Denis Balibouse/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Schweiz haler ind på Danmark med forventet hjemmesejr

Kreatørens præstation var langt, langt under niveau. Ja, Eriksen spillede til dumpekarakter, lige som tilfældet var for Kasper Dolberg, der ellers havde fået chancen fra start.

Den vikarierende landstræner Jon Dahl Tomasson bestod heller ikke i sin anden kamp i det varme sæde. Det var en alvorlig streg i regningen med den nulløsning.

Martin Braithwaite var bedste dansker.

Karakterer: Georgien - Danmark

 

Pengene værd
3

Landsholdskeeperen havde ikke meget at bestille. Han var på sin plads de få gange, hvor der var optræk til farlige situationer.

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Han fik pladsen tilbage fra Daniel Wass, men det var bestemt ikke overbevisende. Offensivt bedst før pausen, men han falmede efter.

 

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Bedste mand i bagkæden. Tættere på fire end makkeren. Fyrtårnet ragede godt op og kom i vejen i mange situationer. Solidt.

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Kaptajnen spillede på det sikrehele kampen. Tog ingen chancer og slog alt for få af de lange diagonalbolde. Tydeligvis er rusten ikke banket helt væk.

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Den højrebenede venstre back havde enkelte gode dybeløb – specielt før pausen. Men generelt kom der alt for lidt fra ham.

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Han ville så gerne, men det blev til alt for lidt. Skabte ikke ro og fik ikke vendt spillet hurtigt nok. Udskiftet 18 minutter før tid.

Anders Kjærbye

Lige bestået
2

Som altid et stort løbearbejde fra den dynamiske midtbanespiller. Men det førte slet ikke til noget. En bleg indsats.

Anders Kjærbye

God
4

Danmarks bedste. Viste initiativ og havde et par gode muligheder for a score. Stod også for oplægget til Dolbergs store chance efter pausen.

Anders Kjærbye

 

Ringe
1

Det ligner ham altså ikke. Han ramte slet ikke dagen. Det var et særtilfælde, når dødboldene ramte en medspiller. Dårligste landskamp i flere år.

Anders Kjærbye

 

Ringe
1

Han var fuldstændig anonym. Brændte stor chance efter pausen. Meget tam indsats, der var præget af en måned uden spilletid. Udskiftet efter pausen.

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Han er ivrig og energisk, men det førte sjældent til noget. Lå meget ned og fik aldrig for alvor udfordret sine modstandere.

Anders Kjærbye

 

Ringe
1

Fiasko! Uafgjort mod Georgien kan blive kostbart, når EM-billetterne skal uddeles om et par måneder. Sløj indsats af spillerne.

Anders Kjærbye

 

Uden for bedømmelse
UB

Han fik de sidste 18 minutter i stedet for Pierre Emile Højbjerg og får derfor ikke karakter.

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Han kom på banen midtvejs i anden halvleg i stedet for Kasper Dolberg. Han ramte overliggeren fra en spids vinkel.

Anders Kjærbye

122 kommentarer
Vis kommentarer