Dansk magtdemonstration: Han var bedst

Christian Eriksen var bedste mand og var med i hele fire mål

Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Danmark vandt med hele seks mål mod miniputterne fra Gibraltar.

Det gav pæne karakterer hele vejen rundt, men Christian Eriksens indblanding i fire af kasserne giver ham alligevel den bedste karakter denne aften.

Karakterer: Gibraltar - Danmark

 

Landskamp nummer 48 blev en ret stille dag på kontoret for Leicester-keeperen, der dog var vågen og sikker på sine få nødvendige aktioner.

Foto: Anders Kjærbye

 

Behøvede på ingen måde at sprænge noget i sig selv for at løse opgaven. Passede sine defensive pligter uden at få det mindste sved på panden.

Foto: Anders Kjærbye

 

Markerede sig i første halvleg med en sløj tilbagelægning og et gult kort. Det var tydeligt, at anføreren ankom temmelig kamprusten til landsholdslejren.

Foto: Anders Kjærbye

 

Var blevet foretrukket for Henrik Dalsgaard men Valencia-backen fik – som så ofte før - aldrig rigtigt overbevist. Flere fejlpasninger, få gennembrud.

Foto: Anders Kjærbye

 

Den højrefodede venstreback arbejdede ihærdigt – også på at komme i gennembrud, dog med blandet held. Fin hovedstødspasning til Yussuf Poulsen.

Foto: Anders Kjærbye

 

Arbejdede godt begge veje men det blev aldrig rigtig skarpt fra hans flittige fødder trods den mindre end middelmådige modstand.

Foto: Anders Kjærbye

Efter en småsløj start arbejdede han sig ind i kampen og leverede en solid men lidt rutinepræget indsats frem til sit glimrende langskudsmål.

Foto: Anders Kjærbye

 

Var med i fire målLagde op til Danmarks tidlige føringsmål og fortsatte med chanceskabende afleveringer uden at spille overdådigt. Scorede sikkert på hele to straffespark.

Foto: Anders Kjærbye

 

Fik chancen fra start og åbnede kampen med sit første landskampsmål på et flot – hovedstød! Senere gav han dog prøver på sit skarpe venstreben. Flere gode gennembrud.

Foto: Anders Kjærbye

 

Mere ivrig end effektiv. Uskarp på et par afslutninger men arbejdede som altid for holdet. Trak sig godt fri i anden halvleg og trak samtidig et tyndt straffespark.

Foto: Anders Kjærbye

 

Fik chancen fra start, brændte en direktør efter en halv time og forsvandt længe ud af kampen, før han vendte skarpt tilbage mod slutningen med to fine forwardmål.

Foto: Anders Kjærbye

 

Kan ikke bebrejdes at satse på dagsformen hos Daniel Wass og Christian Gytkjær. Godkendte indskiftninger og en sikker udesejr på 6-0.

Foto: Anders Kjærbye

 

Kom først ind efter 77 minutters spil.

Foto: Anders Kjærbye

 

Kom ind i stedet for en træt Simon Kjær i det 63. minut og fik såmænd sat sit aftryk på begivenheden ved at springe over bolden ved Delaneys mål.

Foto: Anders Kjærbye

Afløste Yussuf Poulsen efter en god time men nåede ikke rigtigt at få markeret sig i offensiven.

Foto: Anders Kjærbye

Derfor er der kæmpe spejle på Brøndby Stadion

Discount-Bendtner: Det betaler FCK

Ståle om Bendtner: Ikke så slemt som frygtet

Sprækker i idyllen: Fire hovedbrud i FC Midtjylland

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+