Dansk modstander forsinket: Håndbagage-brøler i lufthavnen

Luxembourgs landshold kom ikke helt planmæssigt af sted til landskampen mod Danmark i Aalborg

Forud for kampen mod Luxenbourg havde landsholdet skudtræning. Varm op til aftenens kamp med de blærede kasser. Video: Discovery Networks Danmark.

Verdensranglistens nummer 86 fra Luxembourg ventes at få det svært i aftenens venskabskamp i Aalborg mod Danmark, og det blev allerede bøvlet for landsholdet, inden spillere og trænere havde sat deres fødder på dansk grund.

Det luxembourgske medie RTL beretter, at delegationen havde slæbt for meget håndbagage med i flyveren til Danmark, og det udsatte afgangen. En masse af landsholdets materialer måtte overbevares inde i selve flyet på grund af pladsmangel.

Det luxembourgske landshold havde for meget håndbagage med. Foto: FILIPE AMORIM/Ritzau Scanpix
Det luxembourgske landshold havde for meget håndbagage med. Foto: FILIPE AMORIM/Ritzau Scanpix
 

Det lykkedes imidlertid det luxembourgske landshold at komme til Danmark, og tirsdag venter så en venskabskamp mod Danmark. Det opgør glæder især forsvarsspilleren Lars Krogh Gerson sig til.

Han slår til dagligt sine folder i svenske IFK Norrköping, men har også en fortid i norske Kongsvinger.

- Jeg kender modstanderen lidt bedre end mine holdkammerater, fordi det er et skandinavisk hold med en norsk træner. Jeg forstår sproget, selv om det ikke er helt det samme som norsk, så jeg kan tale med danskerne. For mig er det helt sikkert en speciel kamp, og Danmark er en stor modstander, siger Lars Krogh Gerson.

Luxembourg tabte fredag aften 0-3 til Portugal i EM-kvalifiaktionen og indtager næstsidstepladsen i Gruppe B. Holdet er tre point foran Litauen, som man besejrede i første spillerunde.

Der er kickoff i Aalborg klokken 19.00.

Christian Eriksen får stor ros af den irske landstræner Mick McCarthy. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold - 15. okt. 2019 - kl. 12:05 Målløs over Eriksen: - Derfor Real Madrid har været ude efter ham
Daniel Wass ved træningen på Aalborg Stadion. Nu ser ud til at få en ny chance. Nu tyder det på, at han skal spille centralt på midten ved siden af Pierre Emile Højbjerg. Foto: Lars Poulsen, Polfoto. Landsholdsfodbold - 15. okt. 2019 - kl. 06:27 Hareide ryster posen: Skifter halvt hold
Se også: Ordkrig efter racisme-skandale: - Idioter

0 kommentarer
Vis kommentarer