Da Pernille Harder som femårig startede med at spille fodbold, ønskede hun, at hun var en dreng.
Hun ville spille på landsholdet, og vidste dengang ikke, at der fandtes et kvindeligt et af slagsen.
I dag er hun anfører for kvinderne, når de kæmper for Danmark, og fem-årige Pernilles mål er nu blevet erstattet af målet om at blive verdens bedste kvindelige fodboldspiller.
Det blonde hår er sat i en stram og perfekt hestehale, og kridhvide sko med guldsnuder sidder på Pernille Harders talentfulde fødder.
Ekstra Bladet møder fodboldkvinden i Københavns Lufthavn, hvor hun har pakket sine ting, og sagt 'adjö' til kæresten og vennerne fra svenske Linköping, og 'hallo' til Wolfsburg i Tyskland.
- Jeg har bygget et liv op med kæreste og venner i Sverige, som jeg nu skal forlade, siger Pernille Harder med et suk, da hun søndag rejste til den tyske industriby, hvor danske Nicklas Bendtner også har slået sine folder.
Artiklen fortsætter under billedet:
Verdens bedste
Hun har gjort det før, den 168 cm høje fodboldstjerne.
Som kun 19-årig flyttede hun fra Danmark til nabolandet Sverige. Alt sammen for at blive ved med at optimere sig selv som spiller.
- Jeg har sat mig målet om at blive verdens bedste kvindelige fodboldspiller, for det er meget svært at blive. Så på den måde stiller jeg mig aldrig tilfreds, siger den stålfaste kvinde afdæmpet og uden arrogance.
Pernille Harders personlige og klubmæssige succes er ikke steget hende til hovedet, selv om 2016 har givet hende den ene pris efter den anden.
Senest blev hun lørdag aften kåret som Årets Kvindelige Fodboldspiller i Danmark. En pris, som kommer oveni priser fra Sverige, hvor hun vandt Mest Værdifulde og Årets spiller.
- Det er ekstra specielt at tage imod en pris, som mine kollegaer har bestemt. Det betyder meget. Og fedt at blive hædret foran så mange danske sportsikoner, siger Pernille Harder, om prisen hun modtog til ’Sport 2016'.
På trods af den voldsomme anerkendelse fra Skandinavien har Pernille Harder fodboldbenene solidt plantet på jorden. Hun kigger ikke så meget bagud og soler sig ikke overflødigt i hæder og priser.
Den 24-årige fodboldpige kigger fremad.
Artiklen fortsætter under billederne:
Tysk topklub
Efter fire et halvt år i den svenske klub Linköping er Pernille Harder klar til nye udfordringer. I hendes forholdsvis korte liv har Pernille Harder allerede måtte stå overfor mange store udfordringer, hvor hun har skullet betale en pris for fodbolden.
- Der er ting, som man skal ofre. Som 19-årig flyttede jeg til Sverige, for at få flere udfordringer. Det var megasvært at flytte hjemmefra til et land, hvor man ikke kender nogen. Det gør jeg igen nu, når jeg skal til Wolfsburg. Det er nogle ofre, jeg har gjort, fordi jeg vil blive bedre, og jeg vil nå noget med fodbold, siger Pernille Harder.
Især det sociale er hårdt at gå på kompromis med. Familien i Jylland har hun sagt farvel til for lang tid siden, men nu er det kæresten, som også spiller i Linköping og holdkammeraterne gennem fire et halvt år, som hun skal vænne sig til at have en hverdag uden.
Men fodbolden den banker i blodet hos Pernille Harder, som ser frem til at prøve en ny liga af og se, hvor langt hun kan komme med det tyske hold, der ligger nummer fire i Bundesligaen.
- Man skal have vilje for at blive bedre og bedre, og man skal have en mentalitet, om at ville være den bedste hele tiden. Nu kommer jeg til Wolfsburg, og det kan godt være, jeg ikke kommer til at være den bedste til træning der, men det vil jeg vil prøve at træne mig frem til, siger Pernille Harder, som laver delmål hun arbejder hen imod.
Artiklen fortsætter under billedet:
Kvinderne vinder frem
Siden Pernille Harder tog fodboldstøvlerne på for første gang, kan hun tydeligt mærke en markant forskel inden for interessen omkring hendes sport.
En sport, som ofte bliver sat sammen med kritik om manglende teknisk snilde og kedeligt spil. Den kritik tager Pernille Harder ikke så tungt.
- Don Ø (Flemming Østergaard, red.) har tidligere sagt, at livet er for kort til kvindefodbold. Men det måtte han trække tilbage, efter han så en af vores landskampe. Så nogle gange skal man give sig tid til at se en kamp, siger Pernille Harder.
Hun tror, at kritikerne af kvindefodbold ofte ikke har sat sig og set, hvad det egentlig er kvinderne kan. Nu står det danske kvindelandshold til sommer i EM, som kommer til at blive en stor mundfuld for de danske kvinder, der ikke før har stået overfor en udfordring af den kaliber.
- Det er spændende, fordi vi er i udvikling. Jeg er spændt på at se, hvordan det bliver til EM. Det er svært at sige, hvor Danmark ligger, for det er gået godt i kvalifikationen, men der har vi heller ikke mødt de hold, som er de bedste.
I skyggen af mændene
- Kvinderne er begyndt at vinde frem, men ligger stadig i skyggen af deres mandlige pendant. Hvis kvindernes succes og popularitet bliver ved med at blive sammenlignet med herrefodbold, vil den aldrig kunne blive fair bedømt, mener Pernille Harder.
- Det er lidt uretfærdigt at sammenligne os med herrefodbold, fordi sammenlignet med alle andre sport, så er herrefodbold enormt stor - både penge og popularitetsmæssigt.
Herrefodboldens popularitet er igennem mange år blevet opbygget, en udvikling som kvinderne kun lige er begyndt på.
- Jeg tror ikke, at kvindefodbold kan blive ligeså stort, men vi kan blive ligeså store som kvindehåndbold eller nogle af de andre sportsgrene, som ligger under herrefodbold. Det tror jeg helt sikkert, og det er også der, vi er på vej hen, siger Pernille Harder.
Artiklen fortsætter under billedet:
Pengeproblemer
Der havde nok også stået mange millioner på kontoen, hvis Pernille Harder havde været en mand.
Men for kvinder er lønniveauet langt, langt under deres mandlige kollegaer. De kvinder som spiller på klubniveau herhjemme er sjældent på fuldtidskontrakt. Det betyder, at der skal fokuseres på arbejde eller studie ved siden af, og det gør det svært at give fodbolden et stort skub fremad.
- Man er træt af alle de spørgsmål, der kommer om, hvorfor vi ikke tjener så mange penge som herrerne, men der er bare sådan et logisk spørgsmål egentlig. Det har været stort i så mange år, og er næsten overdrevet stort.
Pernille Harder har i Sverige spillet som professionel, og hendes tur til Tyskland kommer også til at forbedre hendes økonomiske situation. Hun trækker let på smilebåndet, men vil ikke oplyse tal af nogen art.
- Jeg kommer til at leve bedre, siger hun med lidt røde kinder.
Men pengene mangler hos kvinderne, og i bund og grund hænger popularitet og penge tæt sammen.
- Det der er problemet, er at der skal komme en masse penge, før kvindefodbold kan vokse, siger Pernille Harder.
Artiklen fortsætter under billedet:
Al opmærksomhed er god opmærksomhed
I Danmark er interessen for kvindefodbold ikke overvældende. DR er begyndt at sende landskampene, og det mener Pernille Harder, er med til at styrke interessen for sporten.
Især i USA har spillere som Hope Solo fremsat kontroversielle udmeldinger og offentliggjort nøgenbilleder. Den opførsel er med til at skabe opmærksomhed omkring sporten, men den iscenesættelse er i Pernille Harders øjne ikke en konstruktiv vej frem.
- Det er jo nogen, som synes, det er bedre at få dårlig opmærksomhed, hvis man ikke kan få det gode. Men det synes jeg ikke. Jeg vil hellere opføre mig normalt, og så få opmærksomhed for det, jeg laver på fodboldbanen.
Fandenivoldskhed og kontroversielle billeder er i Pernille Harders øjne ikke måden kvindefodbolden skal vokse. Men hvad skal der så gøres?
- Det er svært at svare på. Det kommer an på hvilken vinkel, man har. I Sverige synes jeg alligevel, at de er kommet forholdsvist langt. Der er det meget mere respekt omkring fodbolden. Vi skal i Danmark komme ligeså langt, som de er i Sverige nu.
Pernille Harder spadserer med lidt generte skridt ned mod sikkerhedstjek i Københavns Lufthavn.
Hun har guldsnuderne rettet direkte mod Tyskland og store præstationer.
Læs også:
Blev forhadt under OL: Efter dette billede er det blevet endnu værre
Formet af sport - sådan ser atleterne ud under tøjet
Danmarks damer klar til Sverige: 'Vi viser vejen for jer, drenge'