Dansk stjerne om ydmygende hån: - Han havde ret

Andreas Cornelius forlod for knap fire-et-halvt år siden Cardiff City og blev i den forbindelse kaldt "spild af penge" af klubbens ejer Vincent Tan. Nu svarer danskeren igen inden gensynet med det walisiske

Cornelius ved præsenteringen i Cardiff, på fredag får han muligheden igen på Cardiff Stadium. Foto: Pete Thomas/Cardiff City FC.
Cornelius ved præsenteringen i Cardiff, på fredag får han muligheden igen på Cardiff Stadium. Foto: Pete Thomas/Cardiff City FC.
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Landskampen mellem Danmark og Wales på fredag bliver ikke kun en spændende duel om førstepladsen i B-ligaens Gruppe 4 i Nations League.

Det bliver for Andreas Cornelius' vedkommende også et gensyn med Cardiff City Stadium, hvor han spillede i et halvt år i 2014/2015-sæsonen, inden han vendte tilbage til FC København.

Det korte ophold fik Cardiff City-ejeren Vincent Tan til at kalde Andreas Cornelius, som han betalte 90 millioner kroner for, klubbens dårligste indkøb nogensinde og et 'spild af penge.'

I forbindelse med angriberens gensyn med det walisiske, kommenterer danskeren nu på de udtalelser:

- Han havde ret, fordi jeg endte ud med at blive spild af penge, men det er måske også hans egen skyld. Han kunne bare have ventet. Jeg var kun 20 år og kom direkte til Premier League fra den danske liga. Det er et stort skridt, og det kan tage tid. Det er normalt.

- Jeg mener ikke, at det er særlig god forretning at sælge en så ung spiller allerede efter et halvt år. Jeg har det godt og har taget min karriere til endnu større klubber end Cardiff, fortæller Andreas Cornelius i et interview med BBC.

Bordeaux-angriberen nedtoner også det halve år i Cardiff, som han ikke selv oplevede så dårligt, som andre gør det til:

- Det var ikke så dårlig en periode, som folk gør det til, og jeg kunne godt lide at være her, selvom det kun blev til et halvt år. Det er fem år siden, og jeg er stærkere nu. Jeg er kommet videre og har spillet både Champions League, VM og Serie A. Så jeg er meget glad for min karriere, siger den 25-årige danske angriber.

Andreas Cornelius nåede at spille 254 minutter fordelt på 11 kampe for Cardiff City, men nåede aldrig at score for klubben.

Danmark og Wales mødes på Cardiff City Stadium fredag aften kl. 20.45.

Vildt jobskifte - fra fodboldstjerne til superskurk

Årtusindets største dommerfejl: Svært at acceptere karrierestop

Chelsea-dansker klemt af stjerner: Det er ikke sjovt

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind