Dansk VM-kamp aflyst: Nu tager Sverige fat i UEFA

Det svenske fodboldforbund sender ikke deres spillere hjem, før de har fået en vejledning fra UEFA i, hvordan de skal forholde sig til Danmarks afbud

Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Fodbold-farcen er total: Aflyser afgørende VM-kamp

Kort før klokken 12 kom det frem, at det danske landsholds VM-kvalifikationskamp mod Sverige på fredag i Göteborg er aflyst. DBU og spillerne har ikke kunnet blive enige om en forbedret aftale for landsholdsspillerne, og så vil de ikke spille kampen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med det svenske fodboldforbunds kommunikationschef, Andreas Jansson, og han bekræfter situationen.

- Det passer, hvad du siger. Vi har fået besked fra DBU om, at de danske spillere ikke kommer til kampen, siger Jansson til Ekstra Bladet.

- Det er en noget speciel situation det her, så selvom vi forstår, hvad DBU siger, så skal det også først bekræftes af UEFA, før vi bestemmer os for at afbryde vores samling, siger Jansson.

 Se deres løn: Så meget tjener landsholds-stjernerne

Hvad kommer der til at ske nu?

- Som sagt så forbereder vores spillere sig lige nu til kampen, men vi vil vente på en form for vejledning fra UEFA i, hvordan vi skal håndtere det, og inden da gør vi ikke så meget andet, siger Jansson.

- Vi har taget imod beskeden fra DBU, og vi forstår, at det kan blive sådan, at der ikke kommer nogen kamp. Vi vil have dialogen først. Vi tager fat i UEFA med det samme, siger Jansson.

Der var solgt 8.000 billetter til kampen i Göteborg, der var udset til at være kampen mellem de to favoritter i VM-kvalifikationsgruppen.

Deadline passeret: Sverige har ikke hørt fra DBU

Trods ultimativ deadline: Nyt håb før VM-gyser

EM-kvindernes hemmeligheder: Flugt fra Taliban og holdfoto med Messi

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+