Danske spillere kiksede: To mand dumper

Flere danske spillere kan se sig selv i spejlet efter EM-kvalen mod Irland - men et par stykker kan ikke

Shane Duffy kylede en kold spand vand i hovedet på Danmark efter sen udligning. Video: Discovery Networks Danmark. Foto/producer: Tariq Mikkel Khan/Kristian Hansen

PARKEN (Ekstra Bladet): Et par spillere faldt helt igennem, da Danmark fredag aften fik 1-1 mod Irland i Parken.

Noget uventet var anfører og forsvarsstyrmand Simon Kjær helt ved siden af sig selv og var en af i alt to danskere, der fik dumpekarakteren 1.

Du kan se Ekstra Bladets karakterer herunder:

Herrelandsholdet karakterer (Fodbold)

 

God
4

Den danske målmand havde ikke meget at bestille før pausen, men reddede Danmark de få gange, det brændte på. Var sjældent uskarp på sine udspark.

 

 

Foto: Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Det må være frustrerende at tage så mange dybdeløb uden at få bolden, men højrebacken kan ikke lastes for sit store løbearbejde. Vandt de fleste af sine dueller.

Foto: Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Ligesom sin kollega i højre side fik han lov til at løbe rigtig mange forgæves meter. Men det klædte ham med de mange dybe løb, og han satte trumf på med oplægget til Højbjerg.

 

Foto: Anders Kjærbye

 

Ringe
1

Normalt er han det sikre anker i det danske forsvar, men kaptajn Kjær havde en sjælden offday med mange fejl og tabte dueller. Taber sin markering ved den irske udligning.

 

Foto: Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Var med i stedet for ’Zanka’ og greb chancen uden at sprudle. Bedst i et dansk forsvar på det jævne, og hans fine afleveringsspil pynter.

 

Foto: Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Selv når Danmarks største stjerne er et stykke fra sit bedste, kommer der mange gode ting fra fynboens fødder. Langt fra hans bedste landskamp, men et niveau over resten af midtbanen.

Foto: Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Elegantieren fra Ajax formåede ligesom Delaney aldrig at tæmme den irske midtbane. Der kom også gode ting fra veteranen, men varmede ind i mellem bolden for meget.

 

Foto: Anders Kjærbye

 

Uden for bedømmelse
UB

(Ind 72.) Kom ind fra bænken og viste noget gejst. Satte fornemt panden på oplægget fra Jens Stryger og scorede til 1-0. Spillede ikke længe nok til at få en bedømmelse.

Foto: Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Arbejdsindsatsen fejler aldrig noget hos Dortmund-dynamoen, men mange afleveringer havde forkert adresse, og han gav irerne for meget plads. Tæt på scoring

 

Foto: Anders Kjærbye

 

God
4

(Ud 65.) Var sammen med Yussuf Poulsen det mest opløftende i det danske spil før målet. Ekstremt løbevillig og aggressiv overfor det irske forsvar.

 

Foto: Anders Kjærbye

 

God
4

Danmarks klart bedste på en aften, hvor han kunne – og måske også burde – have scoret en kasse eller to. Konstant farlig og udfordrende med sit tempo og den stærke fysik.

Foto: Anders Kjærbye

 

Ringe
1

Skal have ros for arbejdsindsatsen - og en fornem stikning til Yussuf Poulsen – men angriberen mangler tydeligvis stadig skarphed og selvtillid. Med i mangel af bedre.

Foto: Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

(Ind 65.) Kom ind for Braithwaite og viste fine takter med sin fysik og fine teknik. Bør være tæt på at overtage Nicolai Jørgensens startplads mod Georgien på mandag.

Foto: Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Nordmanden valgte det sikre i sin startopstilling, men var meget længe om at reagere på den svagt fungerende danske midtbane. Må ærgre sig dybt over pointtabet.

Foto: Anders Kjærbye

Pierre Emile Højbjerg var tæt på at blive matchvinder. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Stor fuser i Parken: Kæmpe dansk nedtur

Georgien havde relativt let spil mod Gibraltar. Foto: Irakli Gedenidze/Reuters/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Dansk EM-modstander skyder sig varm mod miniput

47 kommentarer
Vis kommentarer