Dansker forgyldt: Forvandlede 12 kroner til kvart million

En Oddset-spiller fra Charlottenlund leverede en mirakuløs forudsigelse ved mandagens EM-kvalifikationskampe

Danmarks mange mål var medvirkende til at sikre en heldig/dygtig odds'er en enorm gevinst. Se alle scoringerne her. Video: Discovery Networks Danmark

Der var tale om en blanding af genialitet og held, da en dansk Oddset-spiller fra Charlottenlund mandag aften sikrede sig en kæmpe gevinst.

Han havde gættet på mange mål i fem EM-kvalifikationskampe og ramte plet ved hvert eneste bud. Derfor blev 12 kroner omvekslet til lidt over en kvart million på 90 minutter plus tillægstid.

Opskriften var ret simpel. Der skulle laves mindst fem mål i hver af de fem kampe, som prydede den vanvittige vinder-kupon:

Danmark- Georgien, over 4,5 mål = odds 6,00 (5-1)

Serbien -Litauen, over 4, 5 mål = odds 3,85 (4-1)

Bulgarien – Kosovo, over 4, 5 mål = odds 9,50 (2-3)

Letland – Slovenien, over 4, 5 mål = odds 10, 00 (0-5)

Nordmakedonien – Østrig, over 4,5 mål = odds 9,80 (1-4)

Samlet odds = 21.506,1

Indskud: 12 kr.

Gevinst: 258.073 kr.

Det holdt dog hårdt flere steder i Europa, og både i Beograd og Sofia skulle der to scoringer i overtiden til, før at mål-totalen nåede op på det nødvendige.

Serbien havde ellers scoret efter behov i første halvleg mod Litauen, men siden lod målene vente på sig, og først da Adem Ljajic lukkede festen med sin træffer til 4-1 i det 92. minut, kunne der sættes flueben ved den forestilling.

Endnu større var gyseren i Bulgarien, hvor Kosovo formåede at vende et truende 2-1-nederlag til en sejr på 3-2 takket være en scoring i det tredje minut af tillægstiden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Adem Ljajic sendte Serbien på 4-1 i overtiden mod Litauen, og den træffer viste sig at blive essentiel for vinder-kuponen. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix
Adem Ljajic sendte Serbien på 4-1 i overtiden mod Litauen, og den træffer viste sig at blive essentiel for vinder-kuponen. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix
 

Det vendte også op og ned på oddset-kuponen, der ellers havde været lige til at kaste i skraldespanden, hvis ikke Elbasan Rashani var endt som matchvinder.

Den tidligere Brøndby-spiller er dog næppe ene om at få gode tanker med på vejen fra hjemmet i Chalottenlund. Også på Østerbro må der være nye helte prentet ind i hukommelsen.

Den helt store oplevelse fra kampen i Parken, Kasper Dolberg, valgte således at finde målnæsen frem på det helt rigtige tidspunkt, og derfor måtte Danske Spil til lommerne. I stort omfang.

- Det var absolut både landsholdets og Oddset-spillernes aften, siger Jens Nielsen, Sportspilschef i Danske Licens Spil

- Rigtig mange af Oddset-spillerens favoritter gik hjem, så mange har siddet med en vinderkupon efter slutfløjt - selvom få selvfølgelig har haft så god en kupon som Oddset-spilleren fra Charlottenlund

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Bettingtrick: Scor kassen på gule kort

Ekstra Bladets betting-ekspert, Henrik Rothenbücher Sport og Spil Henriks simple trick: Slå bookmakeren næsten uden risiko

40 kommentarer
Vis kommentarer