DBU efter deadline: I får svar i formiddag

Landsholdsspillerne havde deadline mandag i lønkonflikten med DBU

Kommunikationschef Jakob Høyer. (Foto: Claus Bonnerup)
Kommunikationschef Jakob Høyer. (Foto: Claus Bonnerup)

DBU har tidligt tirsdag morgen ingen kommentarer til konflikten mellem landsholdsspillerne og fodboldunionen.

- Vi regner med at melde noget ud senere i dag. Sandsynligvis i løbet af formiddagen, siger DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, til Ritzau.

Ifølge TV2 Sportens oplysninger har samtlige landsholdsspillere vendt tommelfingeren nedad til DBU's udspil om blandt andet løn.

DBU ønsker overordnet at reducere den samlede økonomipakke til spillerne med 17 procent samt ændre i de kommercielle rettigheder i forhold til spillerne.

Se også: 13 rigtige om fodboldkonflikten

Spillerne havde fået en deadline, der udløb mandag midnat, til at underskrive aftalen. DBU har truet med, at spillere, der undlader at reagere på udspillet, vil være ude af betragtning, når landsholdet til de kommende kampe udtages.

Se også: Stop ydmygelserne af Olsen: Så fyr ham dog!

Spillerne på A-landsholdet, U21-landsholdet og kvindelandsholdet holder fast i, at Spillerforeningen skal repræsentere dem i forhandlinger, der også omfatter DBU's brug af de enkelte spillere ved landsholdssamlinger i kommercielt øjemed.

DBU vil gerne forhandle med Spillerforeningen, men DBU ønsker en underskrift fra hver enkelt spiller. I alt drejer det sig om 40-60 spillere.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere