DBU: Ikke mere underskud

Dansk Boldspil-Union skal ikke længere køre med underskud. Efter fyringer, omrokeringer og en droppet ligalandsholdstur skal DBU's regnskab 2015 ramme nul

DBU ønsker at ændre på de negative regnskaber, unionen har haft det seneste år. (Foto: Aleksandar Djorovic)
DBU ønsker at ændre på de negative regnskaber, unionen har haft det seneste år. (Foto: Aleksandar Djorovic)
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Der var underskud på 10 millioner kroner sidste år, og igen i år forventer Dansk Boldspil-Union et underskud i samme størrelsesorden. Det fik administrerende direktør Claus Bretton-Meyer til at foretage fyringer, ligesom det danske ligalandshold ikke skal på tur i januar.

Pressemøde stikker af: Sisto-familie i stammedans

Og besparelserne skal ses på regnskabet i 2015, skriver DBU i en pressemeddelelse. Her skal der nemlig leveres et regnskab, hvor indtægter og udgifter balancer, så DBU rammer nul i regnskabet. Grunden er ganske enkelt de sidste to års dårlige regnskab.

- Det har derfor været nødvendigt at indrette budgettet efter den nye økonomiske virkelighed. DBU’s bestyrelse har derfor forberedt budgettet for 2014/2015 med udgangspunkt i krav om uændret aktivitetsniveau – og et resultat for 2014/2015, der går i nul, skriver Christian Kofoed, kasserer og medlem af DBU’s, i et nyhedsbrev, der er sendt ud til alle medlemmer af DBU's Repræsentantskab.

Jess Thorup forlænger DBU-kontrakt

Han forklarer videre, at DBU grundet den økonomiske situation har været nødt til at nedlægge stillinger.

- En række ønsker om udvidelse af aktivitet niveauet er derfor ikke blevet imødekommet, og det har været nødvendigt for bestyrelsen at prioritere og fravælge, så der kunne opnås balance mellem indtægter og udgifter,” skriver Christian Kofoed om det nye budgetår. 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind