DBU låner i Premier League: Han skal afløse sygdomsramt Lars Høgh

Kasper Schmeichel har fået sin målmandstræner fra Leicester, Mike Stowell, med på landsholdet, mens Lars Høgh er sygdomsramt

Mike Stowell hjælper Danmark forud for kampen mod Wales, fordi Lars Høgh er ramt af sygdom. Foto: Lars Poulsen
Mike Stowell hjælper Danmark forud for kampen mod Wales, fordi Lars Høgh er ramt af sygdom. Foto: Lars Poulsen

Kasper Schmeichel har formentlig fået det præcis, som han har ønsket, da DBU skulle finde en vikar som målmands-landstræner på landsholdet.

Kasper Schmeichel har nemlig fået et ganske velkendt ansigt fra hverdagen med i træningslejren.

Det er i skikkelse af Leicesters målmandstræner, Mike Stowell, der har fået tilladelse af klubben til at hjælpe de tre danske landsholdskeepere – Kasper Schmeichel, Jonas Lössl og Frederik Rønnow.

53-årige Mike Stowell har en aktiv fortid som målmand i en række engelske klubber. Hovedparten af karrieren blev tilbragt i Wolverhampton, hvor han over en 11-årige periode spillede 378 kampe. Men han har også optrådt for Manchester City.

Han har været i Leicester siden 2007, hvor han ad flere omgange har hjulpet klubben som caretaker – midlertidig træner.

Senest 23. februar 2017, da han sammen med Craig Shakespeare hjalp til med managerjobbet efter fyringen af Claudio Ranieri. Tre gange tidligere har han været caretaker i Leicester.

Mike Stowell er trådt til, fordi den faste målmandstræner på landsholdet, Lars Høgh, er ramt af kræft. Han blev sygemeldt i sidste måned.

Den 59-årige målmandstræner er sygemeldt på ubestemt tid.

Det er ikke afklaret, hvor længe Mike Stowell fortsætter med at hjælpe Kasper Schmeichel og de øvrige landsholdskeepere.

Se også: Giver ironisk 'Zanka' igen: Et tak havde været på sin plads

Se også: Danske profiler efter ballade: - Vi frygter ikke pibekoncert

Se også: Mareridtsstart for tidligere Superliga-træner: Store tæsk til Island

Manchester City har rigeligt med dyre stjerner, som Frederik Ingemann vægrer sig mod at tage til sit hold. Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix Sport og Spil Så er det nu: Sådan skal du skifte ud på dit managerhold

Ulrik Laursen havde stor succes med FC København med hvem han vandt to danske mesterskaber. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Sport og Spil Transferkrig: Disse klubskifter satte sindene i kog i dansk fodbold

Sport og Spil Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

2 kommentarer
Vis kommentarer