DBU løfter sløret: Hvem skal afløse Brøndby-træner?

DBU afholder onsdag et pressemøde og vil præsentere nyt om den sportslige sektor på U21-landsholdet

Hvem skal afløse Niels Frederiksen? Foto: Lars Poulsen
Hvem skal afløse Niels Frederiksen? Foto: Lars Poulsen

Meget tyder på, at Dansk Boldspil-Union (DBU) har en U21-landstræner klar for herrelandsholdet efter EM-slutrunden.

Onsdag formiddag afholder DBU således et pressemøde, hvor man blandt andet vil informere om nyt om den sportslige sektor på U21-landsholdet.

Arkivfoto af Thomas Christiansen fra tiden som toptræner på Cypern. Foto: René Schütze Landsholdsfodbold Dansk træner afviser landstræner-historie

Det oplyser DBU i en pressemeddelelse tirsdag.

- Her vil DBU’s talentudviklingschef på herresiden, Flemming Berg, give en kort evaluering af den netop overståede U21 EM-slutrunde i Italien samt EM-kvalifikationen for 2017/19.

- Derudover vil der på pressemødet blive præsenteret nyt om den sportslige sektor på U21-landsholdet fra sommeren 2019, skriver DBU i meddelelsen.

Brøndby-træner Niels Frederiksen er netop stoppet som U21-landstræner efter EM-slutrunden, efter at Danmark definitivt røg ud af turneringen søndag.

Da skulle Danmark besejre Serbien med tre mål, men holdet måtte nøjes med en 2-0-sejr, og derfor var Danmark definitivt ude af EM.

Allerede inden turneringen blev det offentliggjort, at Niels Frederiksen var Brøndbys valg som ny cheftræner.

Derfor har det også været velkendt, at når EM var slut, så var det slut med 48-årige Niels Frederiksen som træner for U21-landsholdet efter fire år på posten.

Det har ligeledes været ventet, at DBU hurtigt ville offentliggøre en ny U21-landstræner.

Der opstod ballade, da Rumænien fejrede gruppesejren over Frankrig mandag aften. Foto: Michael Zemanek/BPI/Shutterstock Landsholdsfodbold Kaos efter triumf: Stjernens kæreste tæsket til blods på tribunen

Landsholdsfodbold Cavani sikrer Uruguay gruppesejr foran Chile

Sverige spillede sig efter en 1-0-sejr over Canada videre til VM-kvartfinalen. Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold USA og Sverige spiller sig i VM-kvartfinaler

3 kommentarer
Vis kommentarer