DBU: Olsen er orienteret

Morten Olsen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger frosset ud i DBU, hvor flere ønsker ham færdig som landstræner

- Morten Olsen har været orienteret om ansættelser af talentchefer, siger DBU's kommunikationschef Jakob Høyer. (Foto: Polfoto)
- Morten Olsen har været orienteret om ansættelser af talentchefer, siger DBU's kommunikationschef Jakob Høyer. (Foto: Polfoto)

Morten Olsen og de øvrige landstrænere har kendt alt til, hvad der foregik i forbindelse med ansættelsen af en ny elitechef og en ny talentudviklingschef.

Det fastslår DBU's kommunikationschef Jakob Høyer over for Ekstra Bladet.

- Alle landstrænere i DBU er løbende blevet orienteret om processen, fastslår han.

Selv om Morten Olsen i forbindelse med sin forlængelse i 2005 fik skrevet ind i sin aftale, at talentudvikling også var en del af jobbet, har ansættelsesudvalget ikke fundet anledning til at bruge landstrænerens mangeårige ekspertise og erfaring.

Han har slet ikke været med på råd eller på sidelinjen.

Se også: Afsløring: Olsen frosset ud

Se også: Ekspert: Forrykt DBU-bommert afslører mistillid

Alle er informeret
Det har været DBU's HRchef Anette Andersen, direktør Claus Bretton-Meyer og den fungerende elitechef Peter Rudbæk, der har været i ansættelsesudvalget. Altså kun én med fodbold-baggrund - Peter Rudbæk.

- Da DBU's ledelse besluttede at ansætte en elitechef og en talentudviklingschef, skete det på baggrund af en dialog med alle landstrænerne og hele eliteafdelingen, forklarer Jakob Høyer og uddyber:

- Det har været ansættelsesudvalget, der har stået for processen, og alle landstrænerne er løbende blevet informeret, fastslår han.

- Hvorfor har Morten Olsen ikke været en del af det hold, der har ansat en ny elitechef og en talentudviklingschef? Han har trods alt en stor international berøringsflade.

- Jeg har ikke flere kommentarer.

- Når Morten Olsen skal arbejde tæt sammen med de to personer, havde han måske haft input i forhold til kandidaterne?

- Jeg har ikke flere kommentarer, siger Jakob Høyer.

Se også: Hovsa, DBU: Glemte at invitere Morten Olsen

Se også: Morten Olsen om DBU-forglemmelsen: Det kan jo ske

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere