DBU om skræmt Laudrup: Mange dygtige vil være landstræner

Claus Bretton-Meyer slår igen mod Morten Olsen og peger på, at mange dygtige vil søge, selv hvis Michael Laudrup skulle være skræmt

Claus Bretton-Meyer slår endnu en gang fast, at Morten Olsen var informeret og hørt i ansættelserne af talentchef og elitechef (Foto: Lars Poulsen)
Claus Bretton-Meyer slår endnu en gang fast, at Morten Olsen var informeret og hørt i ansættelserne af talentchef og elitechef (Foto: Lars Poulsen)

Michael Laudrup har været nævnt som den store favorit til landstrænerjobbet, mens Kasper Hjulmand måske efterhånden ligner et mere oplagt valg.

DBU-direktør Claus Bretton-Meyer blev i aftes i Deadline på DR2 spurgt til Brian Laudrups udmelding, hvor han tvivler på, om hans bror Michael vil være landstræner.

- Med denne her nye konstellation inden for DBU-ledelsen, og den måde de tackler ting på, er jeg meget i tvivl, sagde Brian Laudrup i optakten til onsdagens landskamp på Kanal 5.

Brian Laudrup tvivler på, at Michael Laudrup vil være dansk landstræner, som det ser ud i øjeblikket (Foto: Jakob Jørgensen) Landsholdsfodbold - 26. mar. 2015 - kl. 06:33 Brian Laudrup: Tvivler på Michael som dansk landstræner

Bretton-Meyer blev spurgt om ikke DBU har skabt begrænsninger for sig selv, hvis de skræmmer profiler som Laudrup væk.

- Det må vi jo se. Nu er vi ikke i den situation, at vi skal ansætte en landstræner endnu. Vi har en dygtig landstræner, der spiller til udløb næste år, sagde Bretton-Meyer.

- Vi opstiller en profil, og det bliver spændende at se, hvem der søger. Jeg er sikker på, at der er mange dygtige folk derude, der vil kigge med positive øjne, sagde Bretton-Meyer i Deadline.

Se også: Laudrup afviser ikke landsholdet

Se også: Slut med testkampe: Danmark kan hente EM-pladser i ny turnering

Interviewet kom også ind på Morten Olsens påstande om, at han ikke blev informeret og slet ikke spurgt i forbindelse med ansættelsen af Kim Hallberg og Flemming Berg som henholdsvis elitechef og talentudviklingschef.

Intervieweren undrede sig over, om Olsen var en del af noget større, når han nu ikke var en del af talentudviklingsarbejdet.

- Morten er i den grad en del af talentudviklingen. og Morten har helt tiden været orienteret om de folk, vi skulle ansætte, lød det fra Bretton-Meyer sent i aftes.

Se også: Afsløring: Olsen frosset ud

Intervieweren brød ind og fulgte op med, at Olsen altså ikke er blevet hørt omkring ansættelsen.

- Det er han nemlig. vi har drøftet, hvad det er for en proces, vi har haft gang i, forklarede Bretton-Meyer.

2. marts svarede landstræner Morten Olsen ellers således på spørgsmålet, om han har været inddraget i ansættelsesproceduren til de to stillinger.

- Jeg er ikke blevet informeret og slet ikke blevet spurgt, sagde landstræner Morten Olsen.

Tidligere har DBU-kommunikationschef Jakob Høyer også slået fast, at Olsen blev informeret.

Se også: Bendtner skaber overskrifter i hele verden

64 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere