DBU: Spillerforeningen skal give sig

DBU ønsker lønnedgang på 17 procent. Imens beskylder Daniel Agger unionens kommunikationschef for misinformation

Daniel Agger forstår ikke Jakob Høyers udmelding. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger forstår ikke Jakob Høyers udmelding. (Foto: Lars Poulsen)

Det er ikke aftalt en genoptagelse af forhandlingerne i fodboldkonflikten, efter de brød sammen søndag aften.

Parterne er for langt fra hinanden, og Spillerforeningens krav er urimelige, mener Dansk Boldspil-Union (DBU).

- Bolden ligger hos Spillerforeningen nu. Vi forventer at genoptage forhandlingerne, hvis Spillerforeningen kan bløde op i det tilbud, de fremsagde søndag.

- Så går vi gerne ind til et møde, men fastholder Spillerforeningen det tilbud fra søndag, giver det ingen mening, siger kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

Ifølge Jakob Høyer ønsker Spillerforeningen en ny landsholdsaftale, der hvis Danmark kvalificerer sig til EM betyder en samlet stigning i DBU's lønudgifter på 17 procent. DBU ønsker en lønnedgang på 17 procent.

Se også: Agger & Co. parat til lønnedgang

- DBU kan ikke indgå en aftale, der er dyrere, end den vi samlet set har i dag. Vi er klar til at genoptage forhandlinger, hvis præmissen er at indgå en billigere aftale end den nuværende, siger Høyer, der dog bliver mødt med alt andet end åbne arme af landsholdets anfører Daniel Agger.

Brøndby-spilleren er nemlig alt andet end imponeret over Høyers udmelding om, at spillerne er blevet misinformeret af Spillerforeningens forhandlere.

- Vi spillere har været fuldkommen informeret og opdateret af Spillerforeningen gennem hele det her forhandlingsforløb. Det er derfor underligt, at vi spillere bliver beskyldt for at være misinformeret om, hvad der foregår til forhandlingerne af en mand, der slet ikke har været til stede ved forhandlingerne, siger Daniel Agger og fortsætter:

Se også: Landstrænere i speciel situation: Vi har ingen indflydelse

- Jeg var med til mødet med DBU i torsdags og er fuldkommen orienteret om forhandlingernes forløb. Vi står sammen i det her, og vi bakker fuldstændigt op om det tilbud, der er afgivet fra Spillerforeningen til DBU.

Dermed er fronterne trukket yderligere op, inden parterne igen går til forhandlingsbordet.

Spillerforeningen meddeler, at man håber at genoptage forhandlingerne senere mandag, inden Morten Olsen tirsdag skal udtage sit hold til testkampene mod USA og Frankrig.

  Se også: Afsløring: Ny tv-aftale forgylder DBU

 

43 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere