Annonce:
Annonce:

Derfor blev Schmeichel opereret igen

- Jeg tog for meget smertestillende, og det var uholdbart i længden, forklarer landsholdskeeperen, der er blevet opereret to gange på seks uger - men nu er han helt frisk

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Starten af sæsonen har ikke forløbet, som Kasper Schmeichel kunne ønske sig. Han fik en skade i mave-hofte regionen under forberedelserne til den nye sæson og måtte opereres.

Det holdt ham ude af Danmarks første kval-kamp mod Armenien i starten af september. Men efter han vendte tilbage fra den operation, opstod en ny skade i samme område, hvor han netop var blevet opereret.

- På et tidspunkt nåede det til et punkt, hvor jeg var nødt til at spise meget smertestillende. Og det er ikke holdbart i længden. Derfor traf vi en beslutning om, jeg skulle opereres igen, siger Kasper Schmeichel fra landsholdslejren på Hotel Marienlyst i Helsingør.

Skaden i anden omgang blev ikke opdaget på hverken billeder eller i forbindelse med den første operation i slutningen af august.

Annonce:

- Det blev ved med at drille mig og derfor var jeg nødt til at få endnu en operation, så lægerne kom i dybden med tingene, forklarer Kasper Schmeichel.

Men det var ikke en skade, der holdt ham ude af spillet i to kampe i Premier League. Han spillede den første Champions League kamp i Brugge, hvor Leicester vandt 3-0, og vendte tilbage mod Porto to uger senere.

- Fem dage efter den anden operation var jeg tilbage på banen. Jeg er frisk og har igen frihed i bevægelserne, forklarer Kasper Schmeichel.

TV: Kasper Schmeichel og Leicester har fået fantastisk start i Champions League. se målene fra den første kamp her:

Åge Hareide vil besøge Celta Vigo efter Wass-afbud

Sisto i himlen: Min karrieres højdepunkt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: